La Grama arrenca la pretemporada

19/07/2021

En el dia d’ahir el Primer Equip de la Fundació Esportiva Grama va començar oficialment a la pretemporada. L’equip dirigit per Juanma Pons va saltar a la gespa del Nou Municipal de Santa Coloma a les 18:30 hores.

Les set cares noves de la Grama es comencen així també ha acoblar amb tots els jugadors que continuen un any més a la plantilla. En aquesta primera setmana l’equip tindrà descans el cap de setmana.

Ja la setmana passada els jugadors van tenir un planning per a entrenaments individuals amb la idea d’arribar preparats per a una pretemporada que durarà 6 setmanes i tindrà un total de 9 partits amistosos.

El proper dijous 29 de juliol arribarà el primer amistós (vs Barça B). Comença així la preparació de cara al primer partit de lliga, el 4 o 5 de setembre (rival / hora / calendari per conèixer-se).

Fotos: Sergi García (Afició FE Grama)

En el día de ayer el Primer Equipo de la Fundació Esportiva Grama dió comienzo oficialmente a la pretemporada. El equipo dirigido por Juanma Pons saltó al césped del Nou Municipal de Santa Coloma a las 18:30 horas.

Las siete caras nuevas de la Grama se empiezan así también ha acoplar con todos los jugadores que continúan un año más en la plantilla. En esta primera semana el equipo tendrá descanso el fin de semana.

Ya la semana pasada los jugadores tuvieron un planning para entrenamientos individuales con la idea de llegar preparados para una pretemporada que durará 6 semanas y tendrá un total de 9 partidos amistosos.

El próximo jueves 29 de julio llegará el primer amistoso (vs Barça B). Empieza así la preparación de cara al primer partido de liga, el 4 o 5 de septiembre (rival/hora/calendario por conocerse).