El president es presenta als jugadors

21/07/2021

Segon dia de pretemporada completat. Aquesta vegada el primer equip de la Fundació Esportiva Grama va tenir contacte amb el president, Antonio Morales. D’aquesta manera el president es va presentar als jugadors. L’acte es va portar a terme just abans de donar inici l’entrenament. Al vestidor cos tècnic i jugadors van escoltar atentament les paraules i vivències que Antonio Morales els va indicar.

El president els va parlar de Santa Coloma de Gramenet als nous integrants: «Han arribat a una ciutat plural i intercultural. Us sentireu acollits gràcies a la pluralitat de Santa Coloma i de la Grama. Esteu en una ciutat futbolera i ens agradaria portar molta afició al camp i això també depèn de fer les coses bé.» A més, també els va explicar que tot i la joventut de l’entitat: «La FE Grama és una institució molt reconeguda i gran no només del Barcelonès, també de Catalunya.»

Una de les paraules més utilitzades pel nostre president va ser RESPECTE: «Demano el màxim respecte al cos tècnic, així com respecte entre jugadors. En aquesta vida el respecte és un dels pilars més importants de la convivència. Hem de ser tots una família, tirar tots per al mateix costat perquè així aconseguirem coses.»

De cara a aquesta il·lusionant campanya: «Tinc molta confiança en la plantilla que s’ha dissenyat per a aquesta temporada. Estaré donant suport a l’equip des del principi fins al final. Als jugadors li demanem màxim esforç, que ho donin tot en els partits i ser ambiciosos.»

Segundo día de pretemporada completado. Esta vez el primer equipo de la Fundació Esportiva Grama tuvo contacto con el presidente, Antonio Morales. De esta manera el Presidente se presentó a los jugadores. El acto se llevó a cabo justo antes de dar inicio el entrenamiento. En el vestuario cuerpo técnico y jugadores escucharon atentamente las palabras y vivencias que Antonio Morales les indicó.

El presidente les habló de Santa Coloma de Gramenet a los nuevos integrantes: «Han llegado a una ciudad plural e intercultural. Os sentiréis acogidos gracias a la pluralidad de Santa Coloma y de la Grama. Estáis en una ciudad futbolera y nos gustaría traer mucha afición al campo y eso también depende de hacer las cosas bien.» Además, también les explicó que pese a la juventud de la entidad: «La FE Grama es una institución muy reconocida y grande no solo del Barcelonés, también de Catalunya.»

Una de las palabras más utilizadas por nuestro presidente fue RESPETO: «Pido el máximo respeto al cuerpo técnico, así como respeto entre jugadores. En esta vida el respeto es uno de los pilares más importantes de la convivencia. Tenemos que ser todos una familia, tirar todos para el mismo lado porqué así conseguiremos cosas.»

De cara a esta ilusionante campaña: «Tengo mucha confianza en la plantilla que se ha diseñado para esta temporada. Estaré apoyando al equipo desde el principio hasta el final. A los jugadores le pedimos máximo esfuerzo, que lo den todo en los partidos y ser ambiciosos.»