La Fundació empata davant la Guineueta en l’estrena a casa

11/09/2016

feg110916

El primer partit a casa de la temporada acabaria en 1-1 davant el corretjós i difícil equip de l’EE Guineueta. Els jugadors de Dani Andreu acabarien acusant la calor i el joc de contacte del rival, van buscar la victòria fins al xiulet final però l’empat no es mouria del marcador.

La Fundació va començar molt bé, dominant davant un equip visitant que feia servir les faltes per aturar el joc local. La mala notícia arribaria en el minut 8 amb la lesió de Jonathan Reina, havent d’entrar Piache al seu lloc. Els de blau buscaven la porteria però el pal es va fer protagonista, als 12 minuts Mora de cap després d’un gran centre de Juba enviava la pilota al pal i minuts més tard era Juba qui veia com el seu xut rebotava en un defensa i s’estavellava a la fusta.

A poc a poc la Guineueta al seu estil estava aconseguint apagar el joc dels locals que van començar a estar incòmodes sobre la gespa. A la primera part Pau va haver d’intervenir una vegada, ficant una bona mà després d’un llançament magistral de falta. Amb 0-0 es van marxar els dos conjunts a vestidors i a la represa la Grama va saltar molt concentrada.

fegguine

Al minut de començar la segona meitat Peque centrava amb delicadesa perquè Sorbas des de la frontal de l’àrea empalará la pilota al fons de la xarxa, un golàs per inaugurar el marcador (1-0). Els de Santa Coloma dominaven i volien el segon, una passada en profunditat de Roberto Morales a Mora gairebé acabaria en el 2-0, però el xut de l’ariet colomenc acabaria fregant el pal.

Novament la mala sort es cebaría amb la Grama doncs Juba havia de sortir del camp, deixant el seu lloc a Juan Carlos (63′). I llavors la Guineueta va començar a estrènyer, primer van enviar una pilota al travesser i finalment en el 72 empataven amb un xut creuat des de dins de l’àrea al qual res va poder fer Pau. L’1-2 també va estar a prop, la defensa sota pals i posteriorment Pau des del terra van evitar el gol.

Després d’uns mals minuts la Fundació va tornar a agafar el timó del partit, lluitant i buscant el gol de la victòria. Lamin va estar a punt de marcar però el seu xut es perdria pel lateral de la xarxa, Juan Carlos de cap va veure com el porter salvava amb un gran aturada; i tot i els intents finals penjant bones pilotes el marcador acabaria en 1-1.

feg1-1eeguine

El primer partido en casa de la temporada acabaría en 1-1 ante el correoso y difícil equipo de la EE Guineueta. Los jugadores de Dani Andreu acabarían acusando el calor y el juego de contacto del rival, buscaron la victoria hasta el pitido final pero el empate no se movería del marcador.

La Fundació empezó muy bien, dominando ante un equipo visitante que utilizaba las faltas para parar el juego local. La mala noticia llegaría en el minuto 8 con la lesión de Jonathan Reina, entrando en su lugar Piache. Los de azul buscaban la portería pero el palo se hizo protagonista, a los 12 minutos Mora de cabeza tras un gran centro de Juba enviaba la pelota al palo y minutos más tardes era Juba quien veía como su disparo rebotaba en un defensa y se estrellaba a la madera.

Poco a poco la Guineueta a su estilo estaba consiguiendo apagar el juego de los locales que empezaron a estar incómodos sobre el césped. En la primera parte Pau tuvo que intervenir una vez, metiendo una buena mano tras un lanzamiento magistral de falta. Con 0-0 se marcharon los dos conjuntos a vestuarios y en la reanudación la Grama saltó muy concentrada.

feg110916

Al minuto de empezar la segunda mitad Peque centraba con delicadeza para que Sorbas desde la frontal del área empalará la pelota al fondo de la red, un golazo para inaugurar el marcador (1-0). Los de Santa Coloma dominaban y querían el segundo, un pase en profundidad de Roberto Morales a Mora casi acabaría en el 2-0, pero el disparo del ariete colomense acabaría rozando el palo.

Nuevamente la mala suerte se cebaría con la Grama pues Juba tenía que salir del campo, dejando su puesto a Juan Carlos (63′). Y entonces la Guineueta empezó a apretar, primero enviaron un balón al larguero y finalmente en el 72 empataban con un disparo cruzado desde dentro del área al que nada pudo hacer Pau. El 1-2 también estuvo cerca, la defensa bajo palos y posteriormente Pau desde el suelo evitaron el gol.

Tras unos malos minutos la Fundació volvió a coger el timón del partido, luchando y buscando el gol de la victoria. Lamin estuvo cerca de marcar pero su disparo se perdería por el lateral de la red, Juan Carlos de cabeza vio como el portero salvaba con un gran parada, pese a los intentos finales colgando buenos balones el marcador acabaría en 1-1.