El Juvenil A tanca la pretemporada amb derrota

12/09/2016

Arribaven a l’últim test de la pretemporada motivats després de guanyar 1-2 a l’EF Gavà del mateix grup de Preferent. En un partit molt disputat per part dels dos equips els colomencs es van posar per davant en el marcador. Abans del descans la Grama va marcar el 0-2. Els locals van retallar distàncies a l’electrònic a la segona part. Finalment la victòria va ser per als de Casimiro.

Malgrat arribar motivats el Juvenil A va perdre el seu últim partit. Aquest cap de setmana van jugar davant l’EF Mataró «B» de Preferent. Aquest cop a la Fundació no els va sortir absolutament res, mal joc i derrota per 3-1. El gol dels blaus va ser marcat per un jugador contrari, era el 2-1, però no hi va haver reacció. El proper diumenge 18 de setembre arribarà el debut a Lliga, serà a casa a les 11:45 hores.

Casimiro Santiago: «Veig l’equip bé, preparats per al primer partit de lliga.»

[divider]

Llegaban al último test de la pretemporada motivados tras ganar 1-2 a la EF Gavà del mismo grupo de Preferente. En un partido muy disputado por parte de los dos equipos los colomenses se pusieron por delante en el marcador. Antes del descanso la Grama marcó el 0-2. Los locales apretaron en la segunda mitad, recortando distancias en el electrónico. Finalmente la victoria fue para los de Casimiro.

Pese a llegar motivados el Juvenil A perdió su último partido. Este fin de semana jugaron ante la EF Mataró «B» de Preferente. Esta vez a la Fundació no les salió absolutamente nada, mal juego y derrota por 3-1. El gol de los azules fue marcado por un jugador contrario, era el 2-1, pero no hubo reacción. El próximo domingo 18 de septiembre llegará el debut en Liga, será en casa a las 11:45 horas.

Casimiro Santiago: «Veo al equipo bien, preparados para el primer partido de liga.»