La final del Campionat de Catalunya Amateur, dissabte a Gavà

El proper dissabte 2 de juny, a les 17 hores, es disputarà la final del Campionat de Catalunya Amateur. La final entre els campions dels Grups 1 i 2 de Primera Catalana es disputarà a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

Aquest partit enfrontarà a la Fundació Esportiva Grama, que actuarà com a equip visitant, i el CP San Cristóbal. Tindrà entrada gratuïta i serà emès en diferit per Esport3 diumenge.

Dimecres a les 12 hores tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Futbol la presentació de la final amb la presència d’autoritats, presidents i capitans.

En la foto el vicepresidente del área deportiva, Manolo García, junto al representante del CP San Cristòbal y miembros de la FCF. | Foto: FCF

El próximo sábado 2 de junio, a las 17 horas, se disputará la final del Campeonato de Cataluña Amateur. La final entre los campeones de los Grupos 1 y 2 de Primera Catalana se disputará en el Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

Dicho encuentro enfrentará a la Fundació Esportiva Grama, que actuará como equipo visitante, y el CP San Cristóbal. Partido que tendrá entrada gratuita y que será emitido en diferido por Esport3 el domingo.

El miércoles a las 12 horas tendrá lugar en la Sala de Actos de la Federació Catalana de Futbol la presentación de la final con la presencia de autoridades, presidentes y capitanes.

Els dos finalistes de la Copa Catalunya Absoluta, la Unió Atlètica Horta i la UE Cornellà, s’han trobat a la a la seu central de l’FCF, a Barcelona, la tarda del dilluns 28 de maig per tancar els darrers detalls d’un enfrontament que tindrà lloc a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà una vegada finalitzi la final del Campionat de Catalunya Amateur. Els dos clubs han acordat disputar aquest encontre el 2 de juny de 2018 a les 20.00 hores. El partit es podrà veure en diferit per Esport3 a les 21.30hores i tindrà entrada gratuïta.