La FE Grama tanca la temporada 2023-24

10/07/2024

El club aturarà la seva activitat parcialment a partir d’ara per agafar forces de cara a la propera temporada 2024-25, per la qual ja s’està treballant intensament des de tots els departaments de l’entitat. Aquest dimarts 9 de Juliol s’ha realitzat la darrera sessió de treball al Municipal de la Grama.

L’aturada serà parcial ja que des de les diferents àrees es seguirà treballant conjuntament per fer que el projecte esportiu i social del club segueixi endavant. Serà un petit descans pel que fa al volum de treball per arribar més forts a l’inici del nou curs, previst pel 29 de Juliol amb la tornada a la feina del primer equip.

A la imatge de portada, el president Antonio Morales i els directius José Manuel, Francesc Sánchez i Encarni Santiago, el director esportiu Josep Sicart, els coordinadors Marc Pascual i Xavier Jovè, Ricard Vicente de Ràdio Marca Barcelona, juntament a jugadors del Juvenil A i l’entrenador Christian Rodríguez.

(Castellano)

El club detendrá su actividad parcialmente a partir de ahora para tomar fuerzas de cara a la próxima temporada 2024-25, por la que ya se está trabajando intensamente desde todos los departamentos de la entidad. Este martes 9 de Julio se ha realizado la última sesión de trabajo en el Municipal de la Grama.

El parón será parcial ya que desde las diferentes áreas se seguirá trabajando conjuntamente para hacer que el proyecto deportivo y social del club siga adelante. Será un pequeño descanso en lo que se refiere al volumen de trabajo para llegar más fuertes al inicio del nuevo curso, previsto para el 29 de Julio con la vuelta al trabajo del primer equipo.

En la imagen de portada, el presidente Antonio Morales y los directivos José Manuel, Francesc Sánchez y Encarni Santiago, el director deportivo Josep Sicart, los coordinadores Marc Pascual y Xavier Jovè, Ricard Vicente de Radio Marca Barcelona, ​​junto a jugadores del Juvenil A y el entrenador Christian Rodríguez.