Erik Rafael, nou jugador de la Grama

10/07/2024

Erik Rafael (13/03/2000) és el tercer fitxatge de la Fundació Esportiva Grama de cara a la temporada 2024-25. L’atacant de 24 anys arriba al club després d’estar al CE Manresa, a 2ª RFEF. Pot jugar en diferents posicions de l’àrea ofensiva, destacant a la banda esquerra.

El nou jugador de la Grama ha jugat a 2ª RFEF amb el Burgos CF i el ja mencionat Manresa; també té experiència a 3ª RFEF amb el CD Mirandés (club amb qui va debutar a LaLiga Hypermotion i Copa del Rei a la temporada 2021/22), el RCD Mallorca «B» i la UA Horta. Així mateix, en etapa juvenil, va estar a dues pedreres de nivell com ho són les del Real Betis i la del RCD Espanyol.

Benvingut a la Grama, Erik!

Erik Rafael (13/03/2000) es el tercer fichaje de la Fundació Esportiva Grama de cara a la temporada 2024-25. El atacante de 24 años llega al club después de estar durante el último tramo de la pasada campaña en el CE Manresa, en 2ª RFEF. Puede jugar en diferentes posiciones del área ofensiva, destacando en el lado izquierdo.

El nuevo jugador de la Grama ha jugado en 2ª RFEF con el Burgos CF y el ya mencionado Manresa; también tiene experiencia en 3ª RFEF con el CD Mirandés (club con el que debutó en LaLiga Hypermotion y Copa del Rey en la temporada 2021/22), el RCD Mallorca «B» y la UA Horta. Asimismo, en etapa juvenil, estuvo en dos canteras de nivel como lo son las del Real Betis y la del RCD Espanyol.

Bienvenido a la Grama, Erik!