La FE Grama recull el Premi Sant Jordi a la tasca social i esportiva

13/09/2023

La Fundació Esportiva Grama està de celebració. El club, que treballa dia rere dia per crèixer tant en l’àmbit esportiu com en l’àmbit social, ha rebut una distinció per part de l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol ubicada a Badalona; més concretament, el Premi Sant Jordi a la tasca social i esportiva.

Cal recordar que l’entitat té més de 35 equips de futbol, així com la secció de Karate Solidari o l’equip de Futbol Inclusiu. En aquest mateix sentit d’estar volcats amb la societat i l’entorn que ens rodeja, el club ha realitzat diverses accions solidàries, com la donació de taquilla a associacions de veïns de Santa Coloma de Gramenet o l’enviament de material esportiu a l’Àfrica en més d’una ocasió, entre d’altres iniciatives.

El premi va ser recollit pel vicepresident econòmic de l’entitat, Francesc Sánchez, a l’Amfiteatre del parc de Gran Sol de Llefià a Badalona. Posteriorment a l’entrega dels premis, va actuar el prestigiós duet musical Camela dins del marc del Festival de Música Gran Sol. A les imatges, es pot veure a Francesc juntament amb d’altres premiats i l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

La Fundació Esportiva Grama está de celebración. El club, que trabaja día tras día para crecer tanto en el ámbito deportivo como en el ámbito social, ha recibido una distinción por parte de la Asociación de Vecinos Sant Joan de Llefià-Gran Sol; más en concreto, el Premio Sant Jordi a la labor social y deportiva.

Cabe recordar que la entidad tiene más de 35 equipos de fútbol, ​​así como la sección de Karate Solidario o el equipo de Fútbol Inclusivo. En este mismo sentido de estar volcados con la sociedad que nos rodea, el club ha realizado diversas acciones solidarias, como la donación de taquilla a asociaciones de vecinos del entorno del estadio o el envío de material deportivo al África en más de una ocasión, entre otras iniciativas.

El premio fue recogido por el vicepresidente económico de la entidad, Francesc Sánchez, en el Anfiteatro del parque de Gran Sol de Llefià en Badalona. Posteriormente a la entrega de los premios, actuó el prestigioso dúo musical Camela dentro del marco del Festival de Música Gran Sol. En las imágenes, se puede ver a Francesc junto a otros premiados y al alcalde de Badalona, ​​Xavier Garcia Albiol.