Amateur Fem:

Barcino 2-1 Amateur Fem.

Dominem la primera part, i ens vam anar victorioses en el primer temps marcant un gol i portant el pes ofensiu del partit i tenint molta solidesa defensiva (La nostra portera a penes va haver d’intervenir) … La segona part el rival ens va portar al seu ritme de joc i no vam ser capaços de definir el partit en les ocasions que vam tenir, i elles van arribar en dues ocasions i ens van marcar dos. Com es diu en això del futbol, ​​qui perdona ho acaba pagant.
Per la nostra part seguir treballant amb força i amb il·lusió perquè comencin a arribar els resultats.

 

Barcino 2-1 Amateur Fem.

Dominamos la primera parte, y nos fuimos victoriosas en el primer tiempo marcando un gol y llevando el peso ofensivo del partido y teniendo mucha solidez defensiva (Nuestra portera a penas tuvo que intervenir)… La segunda parte el rival nos llevó a su ritmo de juego y no fuimos capaces de definir el partido en las ocasiones que tuvimos, y ellas llegaron en dos ocasiones y nos marcaron dos. Como se dice en esto del fútbol, quién perdona lo acaba pagando.
Por nuestra parte seguir trabajando con fuerza y con ilusión para que empiecen a llegar los resultados.

Juvenil Fem:

juvenil Femení
Grama 0- 4 Vic

Partit el qual va començar igualat fins que en el minut quinze ens van marcar el primer gol, sempre ens desanimar-nos però seguim lluitant, els últims vint minuts vam estar nosaltres jugant superior a elles, amb això em quedo del partit, a seguir lluitant.

 

Juvenil Femenino
Grama 0- 4 Vic

Partido el cual empezó igualado hasta que en el minuto quince nos marcaron el primer gol, siempre nos desanimarnos pero seguimos luchando, los últimos veinte minutos estuvimos nosotras jugando superior a ellas, con eso me quedo del partido, a seguir luchando.

Infantil Fem:

Estartit 6-0 Infantil Fem.

Teníem un partit molt difícil aquest cap de setmana, primer per la distància que havíem de recollir, desplaçament fins a L’Estartit, 260 km en total, per anar i tornar, vam aconseguir fer una gran pinya entre tots perquè totes les jugadores pogués assistir al partit, a causa de l’hora del partit vam haver de matinar una miqueta i ens va acabar passant factura. A la primera part vam encaixar 5 gols, però a la segona part sol 1, final 6 x 0, però com ens està succeint fins ara reaccionem massa tard. Però no cal abaixar la guàrdia i seguir lluitant.

 

Estartit 6-0 Infantil Fem.

Teníamos un partido muy difícil este fin de semana, primero por la distancia que habíamos de recoger, desplazamiento hasta L´Estartit, 260 km en total, para ir y volver, conseguimos hacer una gran piña entre todos para que todas las jugadoras pudiera asistir al partido, debido a la hora del partido tuvimos que madrugar un poquito y nos acabó pasando factura. En la primera parte encajamos 5 goles, sin embargo en la segunda parte solo 1, final 6 x 0, pero como nos esta sucediendo hasta ahora reaccionamos demasiado tarde. Pero no hay que bajar la guardia y seguir luchando.

Por admin