Benjamí A:

Damm 6-0 BA

Derrota en el camp de la Damm però amb un resultat molt enganyós. La Grama va aconseguir avançar-se en un dels camps més complicats de la categoria, però s’ho van anul·lar. Ràpidament, la Damm va aconseguir avançar-després d’una gran jugada col·lectiva. Amb l’1-0 es van acabar els dos primers quarts. Després del descans, la Grama va tornar amb una gran intensitat i un ritme molt alt de pressió i va tornar a aconseguir marcar i empatar el partit, però l’àrbitre el va tornar a anul·lar per un possible fora de joc. Després d’això, la Damm va marcar el segon i a partir de llavors, es van generar molts espais que va provocar la golejada de l’equip local.

 

Damm 6-0 BA

Derrota en el campo de la Damm pero con un resultado muy engañoso. La Grama consiguió avanzarse en uno de los campos más complicados de la categoría, pero se lo anularon. Rápidamente, la Damm consiguió adelantarse tras una gran jugada colectiva. Con el 1-0 se acabaron los dos primeros cuartos. Después del descanso, la Grama volvió con una gran intensidad y un ritmo muy alto de presión y volvió a conseguir marcar y empatar el partido, pero el árbitro lo volvió a anular por un posible fuera de juego. Después de eso, la Damm marcó el segundo y a partir de entonces, se generaron muchos espacios que provocó la goleada del equipo local.

Benjamí B:

Barcino 2-3 BB

Victòria molt soferta al camp del Barcino. Un camp amb unes dimensions molt petites i que ha costat aclimatar-se. Hem començat perdent, tot i que controlàvem el partit. En un gran tercer quart, hem agafat avantatge al marcador que ha estat definitiva. Esperem que segueixi la ratxa de victòria de cara a la propera jornada contra el Badalona, ​​però el més important és la progressió i la gran intensitat i dinamisme que cada partit tenen aquest grup de nens.

 

Barcino 2-3 BB

Victoria muy sufrida en el campo del Barcino. Un campo con unas dimensiones muy pequeñas y que ha costado aclimatarse. Hemos empezado perdiendo, aunque controlábamos el partido. En un gran tercer cuarto, hemos cogido ventaja en el marcador que ha sido definitiva. Esperamos que siga la racha de victoria de cara a la próxima jornada contra el Badalona, pero lo más importante es la progresión y la gran intensidad y dinamismo que cada partido tienen este grupo de niños.

Benjamí C:

BC 3-7 Alzamora

Partit molt disputat contra el Alzamora. En el primer quart vam tenir moltes ocasions de gol, amb una pressió molt alta i calma a l’hora de distribuir el joc. No obstant això, els visitants s’avançarien en el marcador. En el segon quart vam perdre el control de la pilota i els visitants van augmentar l’avantatge, tot i els múltiples intents de donar-li la volta al marcador. Al tercer quart vam aconseguir retallar distàncies amb un gran gol d’Aleix. El partit es va tornar boig, i ells van aconseguir marcar dos gols més a la contra, guanyant-li l’esquena als nostres laterals. Finalment el partit va acabar 3-7. Ara toca seguir treballant i corregir alguns errors que ens van penalitzar en defensa.

 

BC 3-7 Alzamora

Partido muy disputado contra el Alzamora. En el primer cuarto tuvimos muchas ocasiones de gol, con una presión muy alta y calma a la hora de distribuir el juego. Sin embargo, los visitantes se adelantarian en el marcador. En el segundo cuarto perdimos el control del balón y los visitantes aumentaron la ventaja, pese a los múltiples intentos de darle la vuelta al marcador. En el tercer cuarto conseguimos recortar distancias con un gran gol de Aleix. El partido se volvió loco, y ellos lograron marcar dos goles más a la contra, ganándole la espalda a nuestros laterales. Finalmente el partido acabó 3-7. Ahora toca seguir trabajando y corregir algunos errores que nos penalizaron en defensa.

Benjamí D:

Sants 4-3 BD

Al principi del primer quart vam estar dominant amb un parell d’ocasions en l’arrencada de la primera part, però malauradament, encaixem un parell de gols i l’equip es va desmotivar. Tot i això, retallem diferències marcant el 2-1.
En el segon quart, l’equip es va enfonsar una altra vegada i el Sants va marcar els altres dos gols, posant el marcador en 4-1. Al descans, xerrada de motivació entre l’entrenador i els jugadors que van fer un molt bon tercer quart i es va remuntar, dominant el joc, marcant 2 gols. En l’últim quart, tot i les ganes d’empatar el partit, no es va aconseguir però vam acabar molt contents pel joc de l’equip.

 

Al principio del primer cuarto estuvimos dominando con un par de ocasiones en el arranque de la primera parte, pero desafortunadamente, encajamos un par de goles y el equipo se desmotivó. Aún así, recortamos diferencias marcando el 2-1.
En el segundo cuarto, el equipo se vino abajo otra vez y el Sants marcó los otros dos goles, poniendo el marcador en 4-1. En el descanso, charla de motivación entre el entrenador y los jugadores que hicieron un muy buen tercer cuarto y se remontó, dominando el juego, marcando 2 goles. En el último cuarto, aún con las ganas de empatar el partido, no se logró pero acabamos muy contentos por el juego del equipo.

Benjamí E:

Montañesa 10-2 BE

Partit que vam començar jugant bé en el primer quart però tot i així ens vam anar 2-0 perdent, el segon quart la Montañesa va ser superior i ens vam anar al descans 8-0 perdent, la segona part vam jugar molt bé i al final de tercer quart anàvem 8 -2, sense oportunitat de guanyar però jugant molt bé i després de tota la segona part sense rebre gol en les 2 últimes jugades ens van marcar el 9-2 i el 10-2. Una gran segona part que serveix per anar més motivats al següent partit.

 

Montañesa 10-2 BE

Partido que empezamos jugando bien en el primer cuarto pero aún así nos fuimos 2-0 perdiendo, el segundo cuarto la Montañesa fue superior y nos fuimos al descanso 8-0 perdiendo, la segunda parte jugamos muy bien y al final de tercer cuarto íbamos 8-2, sin oportunidad de ganar pero jugando muy bien y después de toda la segunda parte sin recibir gol en las 2 últimas jugadas nos marcaron el 9-2 y el 10-2. Una gran segunda parte que sirve para ir más motivados al siguiente partido.

Por admin