J.A.García Escribano presentat com a nou entrenador del Primer Equip

DSCN0113

D’esquerra a dreta: Jaume Abelló, Luis Maria Hernando, Antonio Morales, José Antonio García Escribano i Manolo García.

Un home molt conegut i sens dubte un dels nostres que torna a casa. José Antonio García Escribano (Fuensanta, Albacete, 23/09/1956) va ser presentat en el matí del dimarts 30 de maig com a nou entrenador del Primer Equip. Antonio Morales (president de l’entitat) acompanyat per Manolo García (Vicepresident) i Jaume Abelló (Gerent) van presentar oficialment al tècnic.

Escribano ha comentat que arriba amb “molta il·lusió a la qual considera casa seva”. És conscient que el nou repte se centra en pujar a Tercera Divisió Nacional i malgrat això indica que “la pressió de buscar un nou ascens la veig normal. No entenc el futbol sense la motivació de buscar objectius importants”. De la plantilla actual ha volgut destacar el següent: “molts dels jugadors que hi ha tenen la capacitat de ser útils i capaços de jugar a Primera Catalana. Tot i així és cert que ja treballem per millorar la plantilla en els llocs que creiem convenients”.

José Antonio no estarà sol a la feina com a tècnic ja que el seu company serà Luis Maria Hernando. Luis és un altre home de la casa, fins ara entrenador del Cadet B, i va ser membre del cos tècnic dels ascensos a Tercera i Segona Catalana.

Parlar de J.A.García Escribano és parlar d’un home molt experimentat a les banquetes. En la seva llarga trajectòria destaquen equips com la UDA Gramenet (2ªB i el filial a 1ª cat.), Badalona (3a), Figueres (2ªB), l’Hospitalet (2ªB), Cornellà (3a), Santboià (3a), Martinenc (1a Catalana ) o el RCD Espanyol (Divisió Honor Juvenil i Cadet).

Li desitgem el millor en la seva nova etapa al nostre club. BENVINGUT DE NOU!!

DSCN0100

DSCN0098

Un hombre muy conocido y sin duda uno de los nuestros que vuelve a su casa. José Antonio García Escribano (Fuensanta, Albacete, 23/09/1956) fue presentado en la mañana del martes 30 de mayo como nuevo entrenador del Primer Equipo. Antonio Morales (Presidente de la Entidad) acompañado por Manolo García (Vicepresidente) y Jaume Abelló (Gerente) presentaron oficialmente al técnico.

Escribano ha comentado que llega con “mucha ilusión a la que considera su casa”. Es consciente de que el nuevo reto se centra en subir a Tercera División Nacional y pese a ello indica que “la presión de buscar un nuevo ascenso la veo normal. No entiendo el fútbol sin la motivación de buscar objetivos importantes”. De la plantilla actual ha querido destacar lo siguiente: “muchos de los jugadores que hay tienen la capacidad de ser útiles y capaces de jugar en Primera Catalana. Aún así es cierto que ya trabajamos para mejorar la plantilla en los puestos que creemos convenientes”.

José Antonio no estará solo en sus labores como técnico ya que su compañero será Luis Maria Hernando. Luis es otro hombre de la casa, hasta ahora entrenador del Cadete B, y fue miembro del cuerpo técnico de los ascensos a Tercera y Segunda Catalana.

Hablar de J.A.García Escribano es hablar de un hombre muy experimentado en los banquillos. En su larga trayectoria destacan equipos como la UDA Gramenet (2ªB y el filial en 1ª cat.), Badalona (3ª), Figueres (2ªB), Hospitalet (2ªB), Cornellà (3ª), Santboià (3ª), Martinenc (1ª Catalana) o el RCD Espanyol (División Honor Juvenil y Cadete).

Le deseamos lo mejor en su nueva etapa en nuestro club. ¡BIENVENIDO DE NUEVO!