El Primer Equip va aconseguir per tercer any consecutiu un campionat de lliga que no solament li dóna un ascens de categoria, també accés a la Copa Catalunya Amateur. Els colomencs debutaran en els setzens de final davant un equip d’inferior categoria.

Diumenge a les 12 hores al Complex Esportiu Can Dragó.

L’Atlètic Piferrer arriba a aquesta eliminatòria després de proclamar-se campió de lliga dimecres a la nit. Equip que jugava al Grup 11 de Tercera Catalana i va sumar un total de 64 punts (19 victòries, 7 empats i 6 derrotes), tres més que el segon classificat.

AMATEUR 1716

El Primer Equipo consiguió por tercer año consecutivo un campeonato de liga que no solamente le da un ascenso de categoría, también acceso a la Copa Catalunya Amateur. Los colomenses debutarán en los dieciseisavos de final ante un equipo de inferior categoría.

El domingo a las 12 horas en el Complex Esportiu Can Dragó.

El Atlètic Piferrer llega a esta eliminatoria tras proclamarse campeón de liga el miércoles por la noche. Equipo que jugaba en el Grupo 11 de Tercera Catalana y sumó un total de 64 puntos (19 victorias, 7 empates y 6 derrotas), tres más que el segundo clasificado.

Por admin