30 d’abril del 2022, data històrica per a Santa Coloma amb la celebració del primer trofeu femení de la ciutat. El qual portava el nom de Nita Carmona, pionera del futbol femení als anys 20.

El partit entre FE Grama i CF Singuerlín va ser retransmès en directe pel canal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet amb la presència de: Mireia González (Tinentad’alcaldessa de ciutat educadora, infància, joventut i esports), Dani Salgado (Regidor d’Esports) ), Germán Rosales (Vicepresident FE Grama) i Sergi Anglada (President CF Singuerlín) com a tertulians, amb el gran treball d’Isuka Palau com a presentadora.

A l’esdeveniment van acudir el president de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, així com també Encarni Santiago (directiva), Jordi Martínez (coordinador general) i Ferrán Vilà (coordinador futbol femení). Per part de l’Ajuntament va acudir l’Alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, acompanyada pels següents regidors i regidores: Esteve Serrano, Petry Jiménez, Álvaro Rodilla, Bàrbara Ferrer, Soraya Santalucía, Lidia Montero, Toni Atienza, José Antonio Rodríguez i Ana Belén Moreno.

Els presidents de les dos entitats, Antonio Morales (Grama) i Sergi Anglada (Singuerlín) reben una placa commemorativa de apart de l’Ajuntament.

A la primera edició del trofeu vam poder gaudir d’un gran partit de futbol, ​​amb moltes ocasions de gol, bon joc i moltes alternatives. Faria la sacada d’honor l’alcaldessa Núria Parlon, qui va tornar a gaudir al Nou Municipal. Després d’un emocionant partit la Grama va acabar proclamant-se campiona. El resultat al final dels 60 minuts va ser d’1-1, portant el xoc als penals (3-2).

La portera de la Grama, Estela, va rebre el trofeu de campiones de mans de l’alcaldessa. Així mateix, la capitana del Singuerlín Irune Flores va rebre el premi a la Millor jugadora del partit. Els presidents de Grama i Singuerlín, Antonio Morales i Sergi Anglada, van rebre de part de l’Ajuntament una placa commemorativa. Tots dos presidents mantenen una gran relació ja que per sobre de rivalitats aquesta Santa Coloma.

L’esdeveniment es va tancar amb les paraules de Núria Parlon com a Alcaldessa de Santa Coloma. «Vull felicitar les jugadores pel partidàs que han fet. No serà el darrer que vegem. Gràcies a l’afició pel gran comportament. Avui ha guanyat Santa Coloma i l’esport femení.»

30 de abril de 2022, fecha histórica para Santa Coloma con la celebración del primer trofeo femenino de la ciudad. El cual llevaba el nombre de Nita Carmona, pionera del fútbol femenino en los años 20. 

El partido entre FE Grama y CF Singuerlín fue retransmitido en directo por el canal del Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet con la presencia de: Mireia González (Tenienta de alcaldesa de ciudad educadora, infancia, juventud y deportes), Dani Salgado (Concejal de Deportes), Germán Rosales (Vicepresidente FE Grama) y Sergi Anglada (Presidente CF Singuerlín) como tertulianos, con el gran trabajo de Isuka Palau como presentadora.

Al evento acudieron el Presidente de la Fundació Esportiva Grama, Antonio Morales, así como también Encarni Santiago (directiva), Jordi Martínez (coordinador general) y Ferrán Vilà (coordinador fútbol femenino). Por parte del Ayuntamiento acudió la Alcaldesa de la ciudad, Núria Parlon, acompañada por los siguientes concejales y concejalas: Esteve Serrano, Petry Jiménez, Álvaro Rodilla, Bárbara Ferrer, Soraya Santalucía, Lidia Montero, Toni Atienza, José Antonio Rodríguez y Ana Belén Moreno.

En la primera edición del trofeo pudimos disfrutar de un gran partido de fútbol, con muchas ocasiones de gol, buen juego y muchas alternativas. Haría el saque de honor la alcaldesa Núria Parlon, quien volvió a disfrutar en el Nou Municipal. Tras un emocionante partido la Grama terminó proclamándose campeona. El resultado al termino de los 60 minutos fue de 1-1, llevando el choque a los penaltis (3-2).

La portera de la Grama, Estela, recibió el trofeo de campeonas de manos de la alcaldesa. Así mismo, la capitana del Singuerlín Irune Flores recibió el premio a la Mejor jugadora del partido. Los presidentes de Grama y Singuerlín, Antonio Morales y Sergi Anglada, recibieron de parte del Ayuntamiento una placa conmemorativa. Ambos presidentes mantienen una gran relación ya que por encima de rivalidades esta Santa Coloma.

El evento se cerró con las palabras de Núria Parlon como Alcaldesa de Santa Coloma. «Quiero felicitar a las jugadoras por el partidazo que han realizado. No será el último que veamos. Gracias a la afición por su gran comportamiento. Hoy ha ganado Santa Coloma y el deporte femenino.»

Por admin