Matí de bon futbol al Nou Municipal de la Grama amb la celebració del XXI Trofeu Torribera i I Ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Organitzat pel Centre Dr. Emili Mira (CAEM) de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del Parc de Salut Mar (PSMAR) i la Fundació Esportiva Grama.

Va comptar amb la participació dels equips inclusius de la FE Grama, UE Cornellà, FC Martinenc, Terrassa, Manresa i Selecció CAEM-Club La Masia.

Matinal de gran ambient, un clima perfecte per a la pràctica del futbol, ​​diversió i molta il·lusió a la gespa. La Fundació Esportiva Grama es va proclamar campiona derrotant a la final a la Selecció CAEM-Club La Masia.

La Grama va rebre el seu trofeu de mans de Jesús Cerezo, professional implicat des de la primera edició del Trofeu. A més, Daniel Cabañas va rebre el premi al Jugador Més Carismàtic.

Van estar presents i van fer el lliurament de trofeus: Antonio Morales (president FE Grama), Daniel Salgado (regidor d’esports de l’Ajuntament de Santa Coloma), Soraya Santalucia (regidor de Salut, Consum i Gent Gran), Juanma Pons (entrenador 1r equip Grama ), Joan Ramón Fortuny (director procés de Rehabilitació Psicosocial del CAEM), Víctor Frias (director del CAEM) i Mawan Bonilla (delegada Mapfre a Macro).

Mañana de buen fútbol en el Nou Municipal de la Grama con la celebración del XXI Trofeu Torribera y I Ciutat de Santa Coloma de Gramenet. Organizado por el Centre Dr. Emili Mira (CAEM) de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del Parc de Salut Mar (PSMAR) i la Fundació Esportiva Grama.

Contó con la participación de los equipos inclusivos de la FE Grama, UE Cornellà, FC Martinenc, Terrassa, Manresa y Selección CAEM-Club La Masia.

Matinal de gran ambiente, un clima perfecto para la práctica del fútbol, diversión y mucha ilusión en el césped. La Fundació Esportiva Grama se proclamó campeona derrotando en la final al Selección CAEM-Club La Masia.

La Grama recibió su trofeo de manos de Jesús Cerezo, professional implicado desde la primera edición del Trofeo. Además, Daniel Cabañas recibió el premio al Jugador Más Carismático.

Estuvieron presentes y realizaron la entrega de trofeos: Antonio Morales (presidente FE Grama), Daniel Salgado (concejal de deportes del Ayuntamiento de Santa Coloma), Soraya Santalucia (concejal de Salud, Consumo y Gente Grande), Juanma Pons (entrenador 1r equipo Grama), Joan Ramón Fortuny (director proces de Rehabilitació Psicosocial del CAEM), Víctor Frias (director del CAEM) y Mawan Bonilla (delegada Mapfre a Macro).

Por admin