Cita amb la història al Municipal de Cornellà. El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama depenia de si mateixa per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor i no va fallar. Tampoc va fallar la seva afició, milers de gramanetista (uns 1300 a les grades) van tenyir de blau l’estadi. La FE Grama vol agrair l’esforç per desplaçar-se i animar els nois. El marcador final va ser de 0-2 per a què 15 anys després Santa Coloma de Gramenet torni a tenir un juvenil a Divisió d’Honor.

Gran arrencada de partit per part del Cornellà, no es jugaven res però van sortir forts a buscar la victòria. La primera ocasió va ser de color verd amb un cop de cap. Va intentar reaccionar la Grama sense aconseguir rematar i de nou van ser els locals els que van ficar la por al cos.

Amb el pas dels minuts es van anar igualant les forces, i a poc a poc la Grama va anar agafant el timó del partit. Al 20′ van avisar els colomencs amb una pilota fregant el pal. Set més tard Merino amb una gran rosca des de la frontal va topar amb una gran aturada del porter local.

La Grama tornaria a tenir una altra oportunitat per avançar-se, però es va resistir arribant al descans sense gols (0-0). Després del descans Manu Peláez donaria entrada a Bafode per Oliver i al minut de reprendre’s el joc va arribar el primer gol. Un bon xut de Marc Pelaz era rebutjat pel porter i reblat a gol per Pau Mata (0-1).

La Grama posava peu i mig a Divisió d’Honor però quedava molt partit per endavant. La reacció local va ser immediata amb un gol anul·lat per fora de joc, també a la Grama n’anul·larien un. Els colomencs van perdonar el segon en botes de Bafode, Darling i Pau, mentre el Cornellà va estavellar una pilota al travesser.

La defensa de la Grama va ser un autèntic mur frenant els molts intents d’atac dels locals que no es van relaxar en cap moment arribant als sis minuts d’afegit amb 0-1. Al minut 94 la Grama tancava el partit amb un contraatac que Bafode després d’introduir-se a l’àrea marcava el definitiu 0-2.

Temporada excel·lent del Juvenil A. ENHORABONA A TOTS ELS COMPONENTS. GRÀCIES AFICIÓ PER DESPLAÇAR-VOS A CORNELLÀ.

Cita con la historia en el Municipal de Cornellà. El Juvenil A de la Fundació Esportiva Grama dependía de sí misma para lograr el ascenso a División de Honor y no falló. Tampoco falló su afición, miles de gramanetista (unos 1300 en las gradas) tiñeron de azul el estadio. La FE Grama quiere agradecer el esfuerzo para desplazarse y animar a los chicos. El marcador final fue de 0-2 para que 15 años después Santa Coloma de Gramenet vuelva a tener un juvenil en División de Honor.

Gran arranque de partido por parte del Cornellà, no se jugaban nada pero salieron fuertes a por la victoria. La primera ocasión fue de color verde con un cabezazo. Intentó reaccionar la Grama sin lograr rematar y de nuevo fueron los locales quienes metieron el miedo en el cuerpo.

Con el paso de los minutos se fueron igualando las fuerzas, y poco a poco la Grama fue cogiendo el timón del partido. En el 20′ avisaron los colomenses con un balón rozando el palo. Siete más tarde Merino con una gran rosca desde la frontal se topó con un paradón del portero local.

La Grama volvería a tener otra oportunidad para adelantarse pero se resistió llegando al descanso sin goles (0-0). Tras el descanso Manu Peláez daría entrada a Bafode por Oliver y al minuto de reanudarse el juego llegó el primer gol. Un buen chut de Marc Pelaz era rechazado por el portero y remachado a gol por Pau Mata (0-1).

La Grama ponía pie y medio en División de Honor pero quedaba mucho partido por delante. La reacción local fue inmediata con un gol anulado por fuera de juego, también a la Grama le anularían uno. Los colomenses perdonaron el segundo en botas de Bafode, Darling y Pau, mientras el Cornellà estrelló un balón en el larguero.

La defensa de la Grama fue un auténtico muro frenando los muchos intentos de ataque de lo locales que no se relajaron en ningun momento llegando a los seis minutos de añadido con 0-1. En el minuto 94 la Grama cerraba el partido con un contraataque que Bafode tras introducirse al área marcaba el definitivo 0-2.

Temporada sobresaliente del Juvenil A. ENHORABUENA A TODOS LOS COMPONENTES. GRACIAS AFICIÓN POR DESPLAZAROS A CORNELLÀ.

Por admin