Turó Peira 0 – Juvenil «C» 2

Un juvenil de la Grama que es va mostrar molt ben organitzat, compacte i amb molts nivells d’ajuda defensiva sabent manejar les jugades de l’equip contrari la qual cosa va ser molt important per a emportar-se la victòria.

Malgrat això, els contraris també van generar una mica d’inquietud perquè sabien comunicar-se bé entre ells, això no lleva que la Grama sobretot a nivell ofensiu, es veiés superior malgrat les condicions del camp que era molt estret, però a poc a poc amb paciència es va poder circular de manera impol·luta i amb sortides netes.

El primer gol es va donar arran d’un robatori, el segon en un servei de banda que ràpid amb una passada es va acabar materialitzant. Totes dues accions van ser boníssimes, però no sols les de gol, sinó que les que es van veure al llarg del partit, també ho van ser.


Turó Peira 0 – Juvenil «C» 2

El Juvenil “C” lo vuelve a hacer.

Un juvenil de la Grama que se mostró muy bien organizado, compacto y con muchos niveles de ayuda defensiva sabiendo manejar las jugadas del equipo contrario lo cual fue muy importante para llevarse la victoria.

A pesar de eso, los contrarios también generaron un poco de inquietud porque sabían comunicarse bien entre ellos, eso no quita que la Grama sobre todo a nivel ofensivo, se viera superior a pesar de las condiciones del campo que era muy estrecho, pero poco a poco con paciencia se pudo circular de manera impoluta y con salidas limpias.

El primer gol se dio a raíz de un robo, el segundo en un saque de banda que rápido con un pase se acabó materializando. Ambas acciones fueron buenísimas, pero no solo las de gol, sino que las que se vieron a lo largo del partido, también lo fueron.