El nostre equip Inclusiu va obtenir una nova victòria davant del Terrassa el matí del divendres dia 20 al Pavelló de La Bastida. El resultat final va ser de 6-2.

El partit va estar controlat en tot moment pels colomencs. Tanta va ser la superioritat que l’entrenador local va fer moltes rotacions perquè els jugadors amb menys minuts al llarg de la temporada gaudissin de molts minuts de joc.

A falta de la darrera jornada de lliga la Grama és primera empatada a punts amb Cornellà. Finalitzaran la temporada al camp del Manresa el proper dijous dia 2 de juny.

Nuestro equipo Inclusivo obtuvo una nueva victoria frente al Terrassa en la mañana del viernes día 20 en el Pabellón de La Bastida. El resultado final fue de 6-2.

El partido estuvo controlado en todo momento por los colomenses. Tanta fue la superioridad que el entrenador local realizó muchas rotaciones para que los jugadores con menos minutos a lo largo de la temporada disfrutaran de muchos minutos de juego.

A falta de la última jornada de liga la Grama es primera empatada a puntos con Cornellá. Finalizarán la temporada en el campo del Manresa el próximo jueves día 2 de junio.

Por admin