Els jugadors del Juvenil A van respondre al reclam, i el Nou Municipal de la Grama es va vestir de gala per veure el triomf dels colomencs en el seu últim partit com a locals. Els de Manu Peláez van sucumbir a tot un FC Barcelona (1-0), per acostar-se una mica més al somni de l’ascens.

El partit va començar amb una Grama molt intensa i amb les idees molt clares des del primer moment. Els de Santa Coloma estrenyien molt amunt i ni la intensa calor que feia podrien amb les ganes de guanyar. El Barça patia per circular i començaven els locals aproximar-se a l’àrea rival.

Primer Oliver i després Pau Mata tenien dues ocasions clares per avançar-se al marcador però totes dues eren ben aturades pel porter blaugrana. I al minut 35 i després d’una acció a pilota aturada, Víctor Tortajada era enderrocat dins de l’àrea. Penal que el mateix Torjada materialitzava amb fredor. Ara si el Barça s’estirava que gaudia d’una bona ocasió, però el xut de Cristo sortia desviat. S’arribava al descans amb 1-0.

A la represa, mateixa tònica, la Grama anava a buscar els barcelonistes al seu propi camp i els posava en dificultats. Una Fundació que dominava el partit i cercava el segon. Al minut 70, jugada polèmica, on l’extrem Pau Mata era clarament enderrocat dins de l’àrea i el col·legiat no assenyalava res.

Després d’això el Barça feia un pas endavant i obligava els blaus a baixar línies, tocava patir. Miki sota pals treia una de les poques aproximacions que va tenir el conjunt culer. Es defensaven els de Manu Peláez ajuntant molt les línies. I amb 1-0 s’arribava al final.

El Juvenil A es jugarà l’ascens a Cornellà davant un rival que no es jugarà res però ho posarà igual de complicat que tots.

Los jugadores del Juvenil A respondieron al reclamo, y el Nou Municipal de la Grama se vistió de gala para ver el triunfo de los colomenses en su último partido como locales. Los de Manu Peláez sucumbieron a todo un FC Barcelona (1-0), para acercarse un poco más al sueño del ascenso.

El partido empezó con una Grama muy intensa y con las ideas muy claras desde el primer momento. Los de Santa Coloma apretaban muy arriba y ni la intensa calor que hacía podrían con las ganas de ganar. Sufría el Barça para circular y empezaban los locales aproximarse al área rival.

Primero Oliver y después Pau Mata tenían dos ocasiones claras para adelantarse en el marcador pero ambas eran bien atajadas por el guardameta blaugrana. Y en el minuto 35 y tras una acción a balón parada, Víctor Tortajada era derribado dentro del área. Penalti que el mismo Torjada materializaba con frialdad. Ahora si se estiraba el Barça que gozaba de una buena ocasión, pero el chut de Cristo salía desviado. Se llegaba al descanso con 1-0.

En la reanudación, misma tónica, la Grama iba a buscar a los barcelonistas a su propio campo y los ponía en apuros. Una Fundació que dominaba el partido y que buscaba el segundo. En el minuto 70, jugada polémica, donde el extremo Pau Mata era claramente derribado dentro del área y el colegiado no señalaba nada.

Tras eso el Barça daba un paso adelante y obligaba a los azules a bajar líneas, tocaba sufrir. Miki bajo palos sacaba una de las pocas aproximaciones que tuvo el conjunto culé. Se defendían los de Manu Peláez juntando mucho las líneas. Y con 1-0 se llegaba al final.

El Juvenil A se jugara el ascenso en Cornellà ante un rival que no se jugará nada pero lo pondrá igual de complicado que todos.

Por admin