Gran partit dels veterans.

Foto:Veterans

Partit que se li va complicar als veterans a l’inici només començar, amb el servei inicial l’equip va sortir fred i això ho va aprofitar l’equip rival per robar una pilota  i posar-se 1-0 l’equip va haver de treballar  per aconseguir l’empat davant un rival molt dur.
Ja a la segona part  la Fundació va aconseguir posar-se per davant però el Castellbisbal també amb una falta a la vora de l’àrea fent  l’empat.
L’equip a partir d’aquí es va posar la granota de treball i van anar caient els gols per un resultat final de 2 a 5. Un gran resultat abans de l’important partit de la setmana vinent davant els segons la Montanyesa.

Partido que se le complicó a los veteranos al inicio nada más empezar, con el saque inicial el equipo salió frío y eso lo aprovecho el equipo rival para robar un balón nada más sacar y ponerse 1-0 el equipo tuvo que remar para conseguir el empate ante un rival muy duro.
Ya en la segunda parte,  la Fundación consiguió ponerse por delante pero el Castellbisbal también con una falta al borde del área consiguiendo de nuevo el empate.
El equipo a partir de ahí se puso el mono de trabajo y fueron cayendo los goles para un resultado final de 2 a 5. Un gran resultado antes del importante partido de la semana que viene ante los segundos, la Montañesa.