Gran partit del nostre Cadet C

Cadete A:

CA 0-0 QUART
Partit gris dels locals, que van entrar malament al partit i es van veure superats per un Quart més intens i amb més ganes d’emportar-se els 3 punts.
El partit va començar amb una Grama amb falta de ritme, circulant la pilota molt lent i amb moltes imprecisions, eren poques les ocasions que generaven tots dos equips. Amb 0-0 es va arribar al descans. A la segona meitat, l’equip visitant amb més actitud i fam de victòria que nosaltres, generava força ocasions per posar-se per davant en el marcador, ocasions que gairebé acaben pagant car, ja que en els últims 15 min la Fundació sí que va millorar la seva intensitat i va estrènyer perquè els tres punts es quedessin a casa. I va poder fer-ho en ell minut 78 quan els blaus erraven un penal ben aturada pel porter.

CA 0-0 QUART
Partido gris de los locales, que entraron mal al partido y se vieron superados por un Quart más intenso y con más ganas de llevarse los 3 puntos.
El partido empezó con una Grama con falta de ritmo, circulando el balón muy lento y con muchas imprecisiones, eran pocas las ocasiones que generaban ambos equipos. Con 0-0 se llegó al descanso. En la segunda mitad, el equipo visitante con más actitud y hambre de victoria que nosotros, generaba bastantes ocasiones para ponerse por delante en el marcador, ocasiones que casi acaban pagando caro, ya que en los últimos 15 min la Fundació sí que mejoró su intensidad y apretó para que los tres puntos se quedaran en casa. Y pudo hacerlo en él minuto 78 cuando los azules erraban un penalti bien atajado por el portero.

Cadete B:

NEUROFUTBOL 3-0 CB

Partit difícil contra un rival molt dur.
Hem començat el partit i al cap de poc temps, hem encaixat el primer gol, tocava seguir. L’equip ha intentat treure alguna cosa però no arribaven les ocasions clares i d’un moment a l’altre ha arribat el 2-0, cal dir que el partit estava competit i per dos errors han arribat els 2 gols.
Hem anat al descans, i després d’una llarga xerrada, l’equip s’ha refet i ha sortit a per totes.
Un cop més seguien sense arribar ocasions clares i per mitjà d’una falta directa molt ben llançada ha arribat el 3-0.
Cal destacar l’actuació del cadet b en el segon temps.
Primer part ha estat de neurofutbol i segona part nostra.
Rival difícil i possiblement campió d’aquesta temporada.
Toca seguir i seguir.

NEUROFUTBOL 3-0 CB

Partido dificil contra un rival muy duro.
Hemos empezado el partido y al poco tiempo, hemos encajado el primer gol, tocaba seguir. El equipo ha intentado sacar algo pero no llegaban las ocasiones claras y de un momento a otro ha llegado el 2-0, hay que decir que el partido estaba competido y por dos errores han llegado los 2 goles.
Hemos ido al descanso, y tras una larga charla, el equipo se ha rehecho y ha salido a por todas.
Una vez mas seguían sin llegar ocasiones claras y por medio de una falta directa muy bien lanzada ha llegado el 3-0.
Hay que destacar la actuacion del cadete b en el segundo tiempo.
Primer parte ha sido de neurofutbol y segunda parte nuestra.
Rival dificil y posiblemente campeón de esta temporada.
Toca seguir y seguir.

Cadete C:

Cadet C 4-0 Catalonia A
Gran partit del nostre Cadet C. La Grama va sortir a dominar el partit i a emprar el seu futbol contra un rival que no li posaria les coses fàcils, sobretot a la primera meitat, Busta va avançar els locals. La segona meitat, amb el rival més cansat donat a l’esforç físic emprat en la primera meitat, arribarien més ocasions i més domini de pilota. Amate amb un hattrick sentenciaria el partit per als de Kevin Pérez.

Cadete C 4-0 Catalonia A
Gran partido de nuestro Cadete C. La Grama salió a dominar el encuentro y a emplear su fútbol contra un rival que no le pondría las cosas fáciles, sobre todo en la primera mitad, Busta adelantó a los locales. La segunda mitad, con el rival más cansado dado al esfuerzo físico empleado en la primera mitad, llegarían más ocasiones y más dominio de balón. Amate con un hattrick sentenciaría el encuentro para los de Kevin Pérez.

Cadete D:

Partit amb un rival que en la classificació estava just per sobre nostre. Comencem amb diverses baixes i els jugadors que van venir a ajudar, els van fer perfecte. Vam començar patint però en una jugada traiem un córner i aquí va arribar el primer gol. El segon de la mateixa manera, arribem a la mitja part. La segona part vam començar portant el pes i amb això els robatoris i passades van arribar tots els gols: 2 Gerard, 1 Oscar, 2 Imad, 1 Miquel Àngel.

Partido con un rival que en la clasificación estaba justo por encima nuestro. Empezamos con varias bajas y los jugadores que vinieron a ayudar, los hicieron perfecto. Empezamos sufriendo pero en una jugada sacamos un córner y ahí llegó el primer gol. El segundo de la misma manera, llegamos a la media parte. La segunda parte empezamos llevando el peso y con ello los robos y pases llegaron todos los goles: 2 Gerard,1 Óscar,2 Imad, 1 Miguel Ángel.

Cadete E:

Pomar 1-5 Cadete E

Cadete F:

Martorelles 2-5 Cadete F (Amistoso)