Gairebé cent per cent dels nostres Prebenjamins.

Prebenjamí A:

Continua la ratxa de bon joc i victòries del prebenjamí A. Aquesta vegada va ser a Badalona davant un equip que ho va intentar però que va ser incapaç de poder contrarestar el joc de la Grama.
El primer quart va ser el més igualat però a partir d’aquí el domini i els gols van arribar.
La setmana que ve toca un partit difícil davant el Barcino que permetria a la Grama en cas de victòria de seguir entre els 3 primers.

Continua la racha de buen juego y victorias del prebenjamín A. Esta vez fué en Badalona ante un equipo que lo intentó pero que fue incapaz de poder contrarrestar el juego de la Grama.
El primer cuarto fué el más igualado pero a partir de aquí el dominio y los goles llegaron.
La semana que viene toca un partido difícil ante el Barcino que permitiría a la Grama en caso de victoria de seguir entre los 3 primeros.

Prebenjamí B:

Preb b 8-6 Cinc Copes
Partit que començava amb domini i ocasions per a la Grama i ja al minut cinc ens vam avançar al marcador. El Cinc copes en la seva única ocasió ens empata. Seguim generant perill i vam aconseguir posar-nos de nou per davant. Segon quart amb la mateixa tònica moltes oportunitats, però no acabàvem de tancar el partit 3-2 i mitja part.
Tercer període nefast per als nostre amb molta falta de concentració i actitud. El rival ho aprofita per seguir amb el seu alt percentatge d’encert cara gol i vam acabar el període 4-6.
Després de la xerrada i de veure que se’ns íba el partit, ens posem la granota de treball, vam començar a ser solidari amb el company que estar millor col·locat i amb quatre gols vam acabar la remuntada 8-6.

Partit on s’ha vist que no hi ha rival fàcil i que si no es posa els cinc sentits qualsevol et pot donar la sorpresa.

Preb b 8-6 Cinc Copes
Partido que empezaba con dominio y ocasiones para la Grama y ya en el minuto cinco nos adelantamos en el marcador. El Cinc copes en su única ocasión nos empata. Seguimos generando peligro y conseguimos ponernos de nuevo por delante. Segundo cuarto con la misma tónica muchas oportunidades, pero no acabábamos de cerrar el partido 3-2 y media parte.
Tercer periodo nefasto para los nuestro con mucha falta de concentración y actitud. El rival lo aprovecha para seguir con su alto porcentaje de acierto cara gol y acabamos el periodo 4-6.
Después de la charla y de ver que se nos íba el partido, nos ponemos el mono de trabajo, empezamos a ser solidario con el compañero que estar mejor colocado y con cuatro goles acabamos la remontada 8-6.

Partido donde se ha visto que no hay rival fácil y que si no se pone los cinco sentidos cualquiera te puede dar la sorpresa.

Prebenjamí C:

Sant Just 5-1 Preb C (Amistoso)

Prebenjamí D:

Prebenjamí D 2-2 Barcino:
Ens trobàvem amb un partit molt important, contra un rival directe amb moltes dificultats, ja que teníem dues baixes molt importants, entre elles la del porter, tot i així, hem aconseguit plantejar un partit molt bé i hem tingut multitud d’ocasions. Lamentablement en l’últim quart del partit hem tingut dos errors puntuals que han fet que l’equip rival tregui un punt. El resultat no fa justícia al que s’ha vist en el partit. Ens anem amb la part positiva, el que a priori es veia un partit amb molts sots, ha estat dominat per nosaltres, ia sobre a això li afegim la rotació de jugadors en porteria.

Prebenjamin D 2 – 2 Barcino:
Nos encontrábamos con un partido muy importante, contra un rival directo con muchas dificultades, puesto que teníamos dos bajas muy importantes, entre ellas la del portero, aún así, hemos conseguido plantear un partido muy bien y hemos tenido multitud de ocasiones. Lamentablemente en el último cuarto del partido hemos tenido dos errores puntuales que han hecho que el equipo rival saque un punto. El resultado no hace justicia a lo visto en el partido. Nos vamos con lo positivo, lo que a priori se veía un partido con muchos baches, ha sido dominado por nosotros, y encima a esto le añadimos la rotación de jugadores en portería.