Gran partit de les nostres noies de l’Juvenil A

Juvenil Fem. A:

Cadet juvenil A 5 Manu Lanzarote 0

Partit per tancar la primera volta en segona posició en la classificació.
Partit sense mes història que els 3 punts, partit en el que les locals han dominat tot el joc i ha faltat finalitzar millor les jugades. Comencem la segona volta amb la il·lusió i ganes d’anar a pel títol de lliga.

Cadete juvenil A 5 Manu Lanzarote 0 Partido para cerrar la primera vuelta en segunda posicion en la clasificacion.
Partido sin mas historia que los 3 puntos, partido en el que las locales han dominado todo el juego y ha faltado finalizar mejor las jugadas. Empezamos la segunda vuelta con la ilusión y ganas de ir a por el titulo de liga.

Juvenil Fem. B:

Llerona 2-2 Grama
Partit boníssim de les nostres, on per fi vam aconseguir la recompensa de puntuar.
La primera part vam començar perdent però les nostres van saber refer-se i empatar ràpidament, on gràcies a la pressió que vam fer les teniem ofegades.
Segona part, només començar fiquem el 1-2 i vam aguantar totes les seves ocasions fins a falta de 5 minuts que ens fiquen gol per empatar.
Gran partit de les nostres on es van deixar tot.

Llerona 2-2 Grama
Partido buenísimo de las nuestras, donde por fin conseguimos la recompensa de puntuar.
La primera parte empezamos perdiendo pero las nuestras supieron reponerse y empatar rápidamente, donde gracias a la presión que hicimos las teniamos ahogadas.
Segunda parte, nada mas empezar metemos el 1-2 y aguantamos todas sus ocasiones hasta a falta de 5 minutos que nos meten gol para empatar.
Gran partido de las nuestras donde se dejaron todo.

Foto: Juvenil Fem. B