Amb la golejada del Benjamí B de la FEGrama davant el Lloreda per 9-1 els joves jugadors dirigits per Luis Heredia segueixen coliderant el grup 5 amb 46 punts empatats amb el Trajana.

Van començar els de la Fundació Grama molt aviat a obrir la llauna de gols per part de Aaron Román al minut dos. Al minut 9 seria Kilian Lara, qui faria finalment un triplet.

També marcaria Javier Sánchez, Vicente Carmona, Eric Lóriz i un doblet realitzat per Héctor García.

Desprès del descans de Carnestoltes, a la jornada 19 el conjunt de la FEG s’enfrontarà en un equilibrat partit al cinquè classificat, l’Escola de Futbol Premier Barcelona, el pròxim diumenge 9 de març des de les 10 del matí al Municipal Vall d’Hebron.

Alé Grama!!!

Con la goleada del Benjamín B de la FEGRAM ante el Lloreda por 9-1 a los jóvenes jugadores dirigidos por Luis Heredia siguen coliderando el grupo 5 con 46 puntos empatados con el Trajana.

Comenzaron los de la Fundación Grama muy pronto a abrir la lata de goles por parte de Aaron Román en el minuto dos. En el minuto 9 sería Kilian Lara, quien haría finalmente un triplete.

También marcaría Javier Sánchez, Vicente Carmona, Eric Lóriz y un doblete realizado por Héctor García.

Después del descanso de Carnaval, en la jornada 19 el conjunto de la FEG se enfrentará en un equilibrado partido al quinto clasificado, la Escuela de Fútbol Premier Barcelona, el próximo domingo 9 de marzo desde las 10 de la mañana en el Municipal Vall d Hebron.

Por admin