El Juvenil B de la FEGrama ha passat per damunt del Catalònia per 1-10. El camp del Llars Mundet va ser l’escenari perquè per als dirigits per Javi Murillo, Francisco Arcas com a segon entrenador i el delegat, Javier Regadera, donessin aquesta diferència abismal de gols a aquesta categoria. La mateixa que la setmana passada contra el Barcino que va ser de 9-0 al Nou Municipal.

Els gols van començar a entrar aviat amb el de Félix Millán al minut 7. Acabaria fent un doblet, com Jaime Juárez amb el 0-2 i 0-3. Marc Añigas es va apuntar a la cita de cara a porteria amb el 0-4. El capità del conjunt de la Fundació Grama, Isaac Rosales va fer el 0-6 al minut 39 amb el resultat que van dirigir-se al vestidor al descans dels primers 45 minuts.

A la segona meitat, Manu Bienvenido es va apuntar a la festa de gols al minut tres i acabaria marcant un doblet. Marcaria l’1-8 Jordi Oliver o el definitiu 1-10 Carlos Ovejero.

A Santa Coloma, els de la FEG encara no hem perdut cap partit perquè continuem segon amb 40 punts a nomès 5 del líder.

Aquesta jornada 18 del grup 14 ha sigut la cinquena victòria consecutiva en espera de que la 19 ho torni a ser. A la següent jornada desprès de Carnestoltes serà de descans també per als de la Fundació Grama pues el partit contra el Trajana queda suspès per la retirada de la competició del conjunt de Barcelona.

Alé Grama!!!

El Juvenil B de la FEGRAM ha pasado por encima del Catalonia por 1-10 . El campo del Llars Mundet fue el escenario porque para los dirigidos por Javi Murillo , Francisco Arcas como segundo entrenador y el
delegado, Javier Regadera, dieran esa diferencia abismal de goles a esta categoría . La misma que la semana pasada contra el Barcino que fue de 9-0 en el Nou Municipal .

Los goles empezaron a entrar pronto con el de Félix Millán en el minuto 7 . Acabaría haciendo un doblete , como Jaime Juárez con el 0-2 y 0-3 . Marco Añogas se apuntó a la cita de cara a portería con el 0-4 . El capitán del conjunto de la Fundación Grama , Isaac Rosales hizo el 0-6 en el minuto 39 con el resultado de que se dirigieron al vestuario en el descanso de los primeros 45 minutos .

En la segunda mitad, Manu Bienvenido se apuntó a la fiesta de goles en el minuto tres y terminaría marcando un doblete . Marcaría el 1-8 Jordi Oliver o el definitivo 1-10 Carlos Ovejero .

En Santa Coloma , los de la FEG todavía no hemos perdido ningún partido porque seguimos segundo con 40 puntos a sólo 5 del líder .

Esta jornada 18 del grupo 14 ha sido la quinta victoria consecutiva en espera de que la 19 lo vuelva a ser.  En la siguiente jornada después de Carnaval será de descanso también para los de la Fundación Grama pues el partido contra el Trajana queda suspendido por la retirada de la competición del conjunto de Barcelona .

Por admin