Golejada de l’Infantil-Aleví a Mataró

Després de dues setmanes sense jugar partit de lliga les noies de Rubén i Jordi van tornar amb èxit en la competició després de guanyar a Mataró per 0-6 al cuer de la lliga.

Partit molt correcte de principi a fi, la Fundació en tot moment va voler jugar la pilota des del darrere i ho va aconseguir. En el primer quart la pilota no va voler entrar dins la porteria però a partir del segon les ocasions van anar arribant i la pilota entrant.

Tot l’equip va estar a una grandiosa perfecció. Les noies es col·loquen amb un partit menys en cinquena posició a tan sols 1 punt del tercer lloc de la taula.

Els gols del 0-6 davant el EF Salesians-Mataró van ser de: Sara Aljaro, Patricia Pérez, Carla González, Eva Del Pilar, Ariadna Martínez i Alba García.

O

Después de dos semanas sin jugar partido de liga las chicas de Rubén y Jordi volvieron con éxito en la competición tras ganar en Mataró por 0-6 al colista de la liga.

Partido muy correcto de principio a fin, la Fundació en todo momento quiso jugar el balón desde atrás y lo consiguió. En el primer cuarto la pelota no quiso entrar dentro de la portería pero a partir del segundo las ocasiones fueron llegando y la pelota entrando.

Todo el equipo estuvo a una grandiosa perfección. Las chicas se colocan con un partido menos en quinta posición a tan sólo 1 punto del tercer puesto de la tabla.

Los goles del 0-6 ante el EF Salesians-Mataró fueron de: Sara Aljaro,Patricia Pérez, Carla González, Eva Del Pilar, Ariadna Martínez y Alba García.