El Juvenil-Cadet no va poder davant l’Espanyol

Les noies de Rubén David Hernández van jugar a Les Oliveres davant el tot-poderós RCD Espanyol B, el líder invicte i amb ple de victòries de la lliga, màxim golejador de la competició i el que menys gols porta encaixats.

Partit davant un rival d’una altra lliga, les colomenques van fer el que van poder i van lluitar molt. La Grama comença a agafar els conceptes de voler jugar la pilota com van poder demostrar davant les periquites.

El resultat final de 0-15 indica la gran diferència entre un i altre equip, el clar candidat al títol de la lliga segueix molt fort.

juvcad1516

Las chicas de Rubén David Hernández jugaron en Les Oliveres ante el todo-poderoso RCD Espanyol B, el líder invicto y con pleno de victorias de la liga, máximo goleador de la competición y el que menos goles lleva encajados.

Partido ante un rival de otra liga, las colomenses hicieron lo que pudieron y lucharon mucho. La Grama empieza a coger los conceptos de querer jugar el balón como pudieron demostrar ante las periquitas.

El resultado final de 0-15 indica la gran diferencia entre uno y otro equipo, el claro candidato al título de la liga sigue muy fuerte.