Gol de Lolo i tres punts vitals

No va ser el millor partit de la temporada però la FE Grama va saber patir, aguantar i sumar tres punts molt importants per distanciar-se del CE Manresa (+6 amb un partit menys) i el CF Montañesa (+10). El FC Cardedeu va fer un gran treball durant els 90 minuts per això el marcador va acabar en un ajustat 0-1.

Primera meitat igualada, els dos equips es van temptejar però van ser els locals els que es van sentir més còmodes movent bé la pilota i ben posicionats en defensa. Els xuts van anar arribant sense cap perill, dos intents per a cada equip. Al minut 36 el Cardedeu marcaria un gol que seria anul·lat per fora de joc.

Després de l’ensurt els colomencs es van fer amb les regnes del partit a través de jugades ràpides i una pressió alta amb la qual van aconseguir assetjar el rival, tancant-lo al seu camp i arribant a disparar fins a quatre vegades sobre la porteria local. Omar i Buba van estar molt actius per banda, la saga defensiva sempre segura i Edu Domingo destacant al costat d’Iván. A dalt Cristóbal sempre ajudant als seus companys i Lolo, jugant a la posició de Roberto Morales, va fer una gran feina però la seva recompensa arribaria gairebé al final del partit.

Manuel González ‘Lolo’, l’home del partit.

L’inici de la segona meitat va ser de color blanc i vermell, els locals es van fer amb la pilota i van buscar el gol. La Grama va saber defensar-se, ben ordenats i intentant sortir al contraatac. Van avisar els locals amb un xut llunyà bé detingut per Texeira i la resposta visitant va ser un xut de falta que Cristóbal enviava contra el travesser.

Les forces tornarien a igualar-se, als dos equips els estava costant molt arribar a l’altre àrea amb claredat fins que es va trencar, durant uns minuts, el xoc. Texeira va aparèixer estel·lar en un mà a mà, i el porter local va respondre davant dos bons intents de Cristóbal i Lolo.

La Grama va insistir fins al final, i llavors va aparèixer Manuel González ‘Lolo’. Jugada ràpida de l’equip, Buba va trepitjar l’àrea i la pilota li va arribar a Lolo que batia al porter amb un xut ajustat al primer pal. Quedaven 10 minuts més l’afegit per al final i ja no van haver més ocasions de gol per cap dels dos bàndols.

FOTOS

ACTA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

 

No fue el mejor partido de la temporada pero la FE Grama supo sufrir, aguantar y sumar tres puntos muy importantes para distanciarse del CE Manresa (+6, con un partido menos) y del CF Montañesa (+10). El Cardedeu hizo un gran trabajo durante los 90 minutos por ello el marcador terminó en un ajustado 0-1.

Primera mitad igualada, los dos equipos se tantearon pero fueron los locales quienes se sintieron más cómodos moviendo bien la pelota y bien posicionados en defensa. Los disparos fueron llegando sin ningún peligro, dos intentos para cada equipo. En el minuto 36 el Cardedeu marcaría un gol que sería anulado por fuera de juego.

Tras el susto los colomenses se hicieron con las riendas del partido a través de jugadas rápidas y una presión alta con la que consiguieron acosar al rival, encerrándolo en su campo y llegando a disparar hasta cuatro veces sobre la portería local. Omar y Buba estuvieron muy activos por banda, la zaga defensiva siempre segura y Edu Domingo destacando al lado de Iván. Arriba Cristóbal siempre ayudando a sus compañeros y Lolo jugando en la posición de Roberto Morales hizo un gran trabajo pero su recompensa llegaría casi al final del partido.

El inicio de la segunda mitad fue de color rojiblanco, los locales se hicieron con la pelota y buscaron el gol. La Grama supo defenderse, bien ordenados e intentando salir al contraataque. Avisaron los locales con un chute lejano bien detenido por Texeira y la respuesta visitante fue un chute de falta que Cristóbal enviaba contra el larguero.

Las fuerzas volverían a igualarse, a los dos equipos les estaba costando mucho llegar al otro área con claridad hasta que se rompió, durante unos minutos, el choque. Texeira apareció estelar en un mano a mano, y el portero local respondió ante dos buenos intentos de Cristóbal y Lolo.

La Grama insistió hasta el final, y entonces apareció Manuel González ‘Lolo’. Jugada rápida del equipo, Buba pisó el área y el balón le llegó a Lolo que batía al portero con un disparo ajustado al primer palo. Quedaban 10 minutos más el añadido para el final y ya no hubieron mas ocasiones de gol para ninguno de los dos bandos.