El rival de la jornada: FC Cardedeu

FC Cardedeu va ser fundat l’any 1916.

Igual que nosaltres és la primera temporada a la seva història que juguen a Primera Catalana. La temporada passada van aconseguir un ascens històric a proclamar-se campions del Grup 4 de Segunda Catalana.

Actualitat: En el lloc número 13 de la classificació, tres punts per sobre del descens. Per ara estan complint amb l’objectiu marcat que és la permanència a la categoria. Són el segon equip que més gols ha encaixat en el que portem de lliga (31). Gerard Beltran és el seu pitxitxi amb 8 gols.

Entrenadors: Jordi López.

FC Cardedeu fue fundado en el año 1916.

Al igual que nosotros es la primera temporada en su historia que juegan en Primera Catalana. La temporada pasada consiguieron un ascenso histórico al proclamarse campeones del Grupo 4 de Segunda Catalana.

Actualidad: En el puesto número 13 de la clasificación, tres puntos por encima del descenso. Por ahora están cumpliendo con el objetivo marcado que es la permanencia en la categoría. Son el segundo equipo que más goles ha encajado en lo que llevamos de liga (31). Gerard Beltran es su pichichi con 8 goles.

Entrenadores: Jordi López.