FE Grama 2-0 CE Europa: triomf de prestigi

30/01/2023

Més de dos mesos portava el CE Europa, líder destacat del grup V de la Tercera Federació, sense perdre. Només portava una derrota, al camp del Sants al novembre. Unes xifres molt positives que es van veure truncades pels guerrers de la Grama, que van plantejar i jugar un partit excel·lent, el qual va servir per sumar els 3 punts al Nou Municipal de Santa Coloma.

Començaria el partit amb domini dispar, i és que els homes de Jose Solivelles disposarien d’apropaments a l’àrea escapulada igual que els visitants ho van fer sobre la meta d’un Guiseris inspirat. La més clara va ser de Mike, que va estavellar contra el pal un potent xut quan s’arribava al 13′. També les va tenir l’Europa, però la defensa de la Grama es va mostrar segura davant els arreons visitants.

Quan tot semblava enfilar-se cap al final del primer temps, arribaria la bogeria al Nou Municipal de Santa Coloma. Guillem Jiménez va recuperar la pilota a camp contrari i li va deixar a Mike, que no va fallar en el mà a mà davant Marc Vito; el va superar amb un xut creuat i fort. Un gol psicològic, doncs només anotar, l’àrbitre va assenyalar el camí del vestidor.

A la represa del partit, el guió va seguir força semblant, i la Grama va trobar en una jugada de pilota aturada el segon del partit. La centrada de David Acedo va ser refusada per la defensa local i Dani Martí, a qui li va caure la pilota després del refús, va engaltar-la cap al fons de la xarxa per ficar el 2-0 al 58′. Durant els 30 minuts restants, la Fundació Esportiva Grama va saber defensar el resultat i va aconseguir una victòria de prestigi davant el líder de la competició.

El proper duel de la FE Grama serà diumenge 5 a les 12:00h, data en que visitarem Riudarenes per enfrontar-nos al Girona FC «B».

Más de dos meses llevaba el CE Europa, líder destacado del grupo V de Tercera Federación, sin perder. Sólo llevaba una derrota, en el campo del Sants en noviembre. Unas cifras muy positivas que se vieron truncadas por los guerreros de la Grama, que plantearon y jugaron un partido excelente, que sirvió para sumar los 3 puntos en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Empezaría el partido con dominio dispar, y es que los hombres de Jose Solivelles dispondrían de acercamientos al área escapulada al igual que los visitantes lo hicieron sobre la meta de un Guiseris inspirado. La más clara fue de Mike, que estrelló contra el palo un potente disparo cuando se alcanzaba el 13′. También las tuvo Europa, pero la defensa de la Grama se mostró segura ante los arreones visitantes.

Cuando todo parecía subirse hacia el final del primer tiempo, llegaría la locura al Nou Municipal de Santa Coloma. Guillem Jiménez recuperó el balón en campo contrario y le dejó a Mike, que no falló en el mano a mano ante Marc Vito; le superó con un disparo cruzado y fuerte. Un gol psicológico, pues nada más anotar, el árbitro señaló el camino del vestuario.

En la reanudación del partido, el guión siguió bastante parecido, y la Grama encontró en una jugada de balón parado el segundo del partido. El centro de David Acedo fue despejado por la defensa local y Dani Martí, a quien le cayó el balón tras el rechace, lo engaltó hacia el fondo de la red para meter el 2-0 en el 58′. Durante los 30 minutos restantes, la Fundació Esportiva Grama supo defender el resultado y logró una victoria de prestigio ante el líder de la competición.

El próximo duelo de la FE Grama será el domingo 5 a las 12:00h, fecha en la que visitaremos Riudarenes para enfrentarnos al Girona FC «B».