FC Barcelona 1-1 Juvenil «A»: empat heroic

30/01/2023

El Juvenil A va lluitar de valent en la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i gràcies a això va sumar un punt a l’èpica, doncs es va aconseguir al darrer minut de joc i estant amb un jugador menys sobre la gespa.

El FC Barcelona no va poder gaudir tant com li hagués agradat del seu joc gràcies al gran partit que va fer la Grama, i és que tot i que els culers van gaudir de bones oportunitats, l’equip dirigit per Chesco Rivas va neutralitzar els blaugranes i va disposar d’ocasions per marcar. De fet, la Grama va poder anotar en vàries ocasions; Campaña la va tindre en una rematada a l’àrea petita i minuts més tard, el debutant Pubill va rematar una pilota que va marxar llepant el pal blaugrana.

Al 68′ arribaria el gol dels locals després d’un bon contraatac que finalitzaria amb una passada al segon pal. I al 75′, només 7 minuts després, Darling seria expulsat. Pubill va tornar a gaudir d’una bona oportunitat que aturaria el porter local. Finalment, quan tot semblava acabat, l’insistència de l’equip va trobar el premi. Nil va rematar a l’interior de l’àrea després d’una bona passada d’Aleix i el seu xut va entrar a la meta local, generant l’èxtasi al conjunt colomenc.

Un punt que té regust a més i que serveix per seguir sumant a la Divisió d’Honor Juvenil. Aquesta setmana, el Juvenil A rebrà al Nou Municipal de Santa Coloma al Real Zaragoza, en un partit que es disputarà dissabte 4/2 a partir de les 16:00h.

Foto: FC Barcelona.

El Juvenil A luchó duro en su visita a la Ciudad Deportiva Joan Gamper y gracias a ello sumó un punto en la épica, pues se logró en el último minuto de juego y estando con un jugador menos sobre el césped.

El FC Barcelona no pudo disfrutar tanto como le hubiera gustado de su juego gracias al gran partido que hizo la Grama, y ​​es que aunque los culés gozaron de buenas oportunidades, el equipo dirigido por Chesco Rivas neutralizó a los azulgranas y dispuso de ocasiones para marcar. De hecho, la Grama pudo anotar en varias ocasiones; Campaña la tuvo en un remate en el área pequeña y minutos más tarde, el debutante Pubill remató un balón que se marchó lamiendo el palo azulgrana.

En el 68′ llegaría el gol de los locales después de un buen contragolpe que finalizaría con un pase al segundo palo. Y en el 75′, sólo 7 minutos después, Darling sería expulsado. Pubill volvió a disfrutar de una buena oportunidad que detendría el guardameta local. Por último, cuando todo parecía terminado, la insistencia del equipo encontró el premio. Nil remató al interior del área después de un buen pase de Aleix y su disparo entró en la meta local, generando el éxtasis en el conjunto colomense.

Un punto que tiene regusto a más y que sirve para seguir sumando a la División de Honor Juvenil. Esta semana, el Juvenil A recibirá en el Nuevo Municipal de Santa Coloma en el Real Zaragoza, en un partido que se disputará el sábado 4/2 a partir de las 16:00h.