FE Grama 0-0 Pobla de Mafumet: empat al Municipal de la Grama

13/03/2023

La Grama va competir i va gaudir de les millors ocasions de gol del partit, però el poc encert dels de Solivelles va fer que el marcador final fos d’empat a 0.

Nova jornada al Municipal de la Grama, que ja afronta la recta final de la temporada a la Tercera Federació, ja que un cop finaltizat el partit contra la Pobla de Mafumet, només resten 3 partits a l’estadi colomenc. Amb el resultat d’ahir, els colomencs ja acumulen 4 partits sense perdre a casa (3 victòries i un empat), a més d’haver encaixat només 1 gol.

L’inici de la Fundació Esportiva Grama va ser força positiu, amb apropaments cap a la porteria visitant que no trobaven finalització entre els 3 pals. No obstant, els visitants també volien dir la seva, i mitjançant algun xut van provar a un Guiseris que es va mostrar segur per aturar als rivals. La sensació en arribar al descans era d’igualtat màxima entre tots dos equips.

A la represa, seria la Grama qui sortiria amb una mica més d’intensitat i això es traduiria en ocasions, com un xut de Roger que va sortir fregant el pal quan es complia el 56′. Dos minuts després, un tir de Mike va ser aturat pel porter visitant, evitant així el gol colomenc. I al 67′, de nou va estar providencial César Pirot, porter de la Pobla, per aturar un nou apropament de la Grama. La més clara arribaria a 10 minuts pel final, quan un xut d’Adri Gimeno que anava directe a gol va topar-se amb un defensa en última instància. S’arribaria al final amb el 0 a 0 inicial en un partit molt igualat i on la Grama va dominar però no va estar encertada de cara a porteria.

El proper partit de la Fundació Esportiva Grama serà el diumenge 19 de març a les 16:30h, data en que els homes de Jose Solivelles visitaran al CF Peralada i buscaran sumar els 3 punts a domicili.

La Grama compitió y gozó de las mejores ocasiones de gol del partido, pero el poco acierto de los de Solivelles hizo que el marcador final fuera de empate a 0.

Nueva jornada en el Municipal de la Grama, que ya afronta la recta final de la temporada en la Tercera Federación, ya que una vez finalizado el partido contra la Pobla de Mafumet, sólo restan 3 partidos en el estadio colomense. Con el resultado de ayer, los colomenses acumulan ya 4 partidos sin perder en casa (3 victorias y un empate), además de haber encajado solo 1 gol.

El inicio de la Fundación Deportiva Grama fue bastante positivo, con acercamientos hacia la portería visitante que no encontraban finalización entre los 3 palos. Sin embargo, los visitantes también querían decir la suya, y mediante algún disparo probaron a un Guiseris que se mostró seguro para detener a los rivales. La sensación al llegar al descanso era de igualdad máxima entre ambos equipos.

En la reanudación, sería la Grama quien saldría con algo más de intensidad y eso se traduciría en ocasiones, como un disparo de Roger que salió rozando el palo cuando se cumplía el 56′. Dos minutos después, un tiro de Mike fue detenido por el portero visitante, evitando así el gol colomense. Y en el 67′, de nuevo estuvo providencial César Pirot, portero de la Pobla, para detener un nuevo acercamiento de la Grama. La más clara llegaría a 10 minutos para el final, cuando un disparo de Adri Gimeno que iba directo a gol se topó con un defensa en última instancia. Se llegaría al final con el 0 a 0 inicial en un partido muy igualado y en el que la Grama dominó pero no estuvo acertada de cara a portería.

El próximo partido de la Fundació Esportiva Grama será el domingo 19 de marzo a las 16:30h, fecha en la que los hombres de Jose Solivelles visitarán en el CF Peralada y buscarán sumar los 3 puntos a domicilio.