Cròniques dels Prebenjamins (Cadeca; 11-12/03/2023)

12/03/2023

Prebenjamí B 8-0 Sant Gabriel

Una molt bona feina en equip, tant en atac com en defensa. A poc a poc aconseguim més joc associatiu. Juguem amb valors que continuen fonamentant des del joc.

Prebenjamí C 1-5 Penya Anguera

Partit que vam començar amb pocs jugadors perquè no van arribar a temps i això ens condiciona els 2 primers quarts. Tot i això, aconseguim posar-nos 1-2 amb possibilitats de remuntar el partit i per errors individuals acabem encaixant 3 gols més. El míster comenta: «Tot i el resultat que no acompanya per res el que es va veure al camp, molt content pel joc dels meus que milloren cada setmana més i més i es reflecteix al camp! Felicitar-los a tots pel gran partit que van fer! Seguim treballant per seguir millorant!»

(Castellano)

Prebenjamín B 8-0 Sant Gabriel

Un muy buen trabajo en equipo, tanto en ataque como en defensa. Poco a poco conseguimos más juego asociativo. Jugamos con valores que siguen cimentando desde el juego.

Prebenjamín C 1-5 Penya Anguera

Partido que empezamos con pocos jugadores porque no llegaron a tiempo y eso nos condiciona los 2 primeros cuartos. Pese a ello, conseguimos ponernos 1-2 con posibilidades de remontar el partido y por fallos individuales acabamos encajando 3 goles más. El míster comenta: «A pesar del resultado que no acompaña para nada lo que se vio en el campo, muy contento por el juego de los míos que mejoran cada semana más y más y se refleja en el campo! Felicitarlos a todos por el gran partido que hicieron! Seguimos trabajando para seguir mejorando!»