És l’hora dels nois de la casa

D’esquerra a dreta: Toni Pérez, Bruno Villagrasa, Manolo García, Antonio Morales, Jonathan Linares i Ángel González.

Confirmades les incorporacions de tres juvenils al primer equip després d’una excel·lent temporada a Preferent.

Ángel González, Bruno Villagrasa i Jonathan Linares son, pel moment, els tres jugadors del juvenil que s’incorporaran la propera temporada a l’equip amateur de la Fundació Esportiva Grama per jugar a Primera Divisió Catalana.

Com a premi per la gran temporada i l’ascens a nacional, aquesta és la mostra de la nova línia a seguir, encapçalada per Toni Pérez des de la Direcció Esportiva. Ser valents i apostar pels nois de la casa és una de les directrius marcades per aquesta temporada i així ho deixen clar les incorporacions dels juvenils al primer equip i el treball que s’està fent durant aquests dies.

Enhorabona a Ángel, Bruno i Jonathan. Els hi desitgem sort en la seva nova etapa amateur i sabem que s’hi deixaran la pell al camp per fer-se un lloc.

De izquierda a derecha: Toni Pérez, Bruno Villagrasa, Manolo García, Antonio Morales, Jonathan Linares y Ángel González

Confirmadas las incorporaciones de tres juveniles al primer equipo tras una excelente temporada en Preferente.

Ángel González, Bruno Villagrasa y Jonathan Linares son, de momento, los tres jugadores del juvenil que se incorporarán la próxima temporada al equipo amateur de la Fundació Esportiva Grama para jugar en Primera División Catalana.

Como premio por la gran temporada y el ascenso a nacional, esta es la muestra de la nueva línea a seguir, encabezada por Toni Pérez desde la Dirección Deportiva. Ser valientes y apostar por los chicos de la casa es una de las directrices marcadas para esta temporada y así lo dejan claro las incorporaciones de los juveniles al primer equipo y el trabajo que se está haciendo durante estos días.

Enhorabuena a Ángel, Bruno y Jonathan. Les deseamos suerte en su nueva etapa amater y sabemos que se dejarán la piel en el campo para hacerse un hueco.