Victòria per un equip campió

Arriba de izquierda a derecha: Jofre Ruiz,Daniel Salinas, Rafael Rojano,Daniel Cabañas y David Rodriguez Abajo de izquierda a derecha: Jose Antonio Collada,Jesús Luna,Sergio Molina y Miguel Sánchez

 

Inclusiu:

El nostre equip inclusiu va tancar el campionat de lliga el dimarts 28 de maig a les 11 hores al pavelló Can Parellada de la ciutat de Sant Boi de Llobregat amb una nova victòria (2-3).
El resultat al descans ja era favorable (0-2).
Ja transcorregut la meitat de la segona part, l’equip Sant Boi va arribar a empatar el partit i a falta de 3 minuts per a la finalització va arribar el gol de la victoria.El golejador del partit va ser Jose Antonio Collada (3).
Un cop finalitzat el campionat la conclusió va ser molt satisfactòria amb el resultat de 15 victòries i 1 derrota.

Nuestro equipo inclusivo cerró el campeonato de liga el martes 28 de mayo a las 11 horas en el pabellón Can Parellada de la ciudad de Sant Boi de Llobregat con una nueva victoria (2-3).
El resultado al descanso ya era favorable (0-2).
Ya trancurrido la mitad de la segunda parte, el equipo Sant Boi llegó a empatar el partido y a falta de 3 minutos para la finalización llegó el gol de la victoria.El goleador del partido fue Jose Antonio Collada (3).
Una vez finalizado el campeonato la conclusión fue muy satisfactoria con el resultado de 15 victorias y 1 derrota.