Empat valuós del Quarta Catalana davant l’Escola Barberà per 1-1

El primer equip de la Fundació Esportiva Grama, el Quarta Catalana, ha aconseguit un valuós empat davant un rival directe com és l’ Escola Barberà, qui està dos punts per sobre dels de Santa Coloma.

Els entrenats per Jordi Hervás, aconsegueixen amb aquesta suma d’un punt tornar a puntuar després de la derrota de la jornada passada davant el tercer classificat, el Mirasol.

L’empat a zero de la primera part es va trencar amb un gol en contra als cinc minuts de la represa. La gran reacció dels d’Hervás, mitjançant un gol d’Alberto López nou minuts després, donaria el resultat final al Nou Municipal.

D’aquesta manera, els jugadors de la Fundació segueixen en la meitat de la taula a molt pocs punts d’aconseguir ficar-se en el grup que lidera la categoria.

Per a això, la jornada 13 viatjaran a una esplèndida ocasió de sumar al camp del Col.legi La Salle Bonanova, cuer amb un sol punt, el dia 21 de desembre des de les 18:30 hores.

-El primer equipo de la Fundació Esportiva Grama, el Quarta Catalana, ha conseguido un valioso empate ante un rival directo como es el Escola Barberà, quien está dos puntos por encima de los de Santa Coloma.

Los entrenados por Jordi Hervás, consiguen con esta suma de un punto volver a puntuar tras la derrota de la jornada pasada ante el tercer clasificado, el Mirasol.

El empate a cero de la primera parte se rompió con un gol en contra a los cinco minutos de la reanudación. La gran reacción de los de Hervás, mediante un gol de Alberto López nueve minutos después, daría el resultado final en el Nou Municipal.

De esta manera, los jugadores de la Fundació siguen en la mitad de la tabla a muy pocos puntos de lograr meterse en el grupo que lidera la categoría.

Para ello, la jornada 13 viajarán en una espléndida ocasión de sumar al campo del Col.legi La Salle Bonanova, colista con un solo punto, el día 21 de diciembre desde las 18:30 horas.