-L’equip Femení Sènior de la Fundació ha empatat davant el Liverpool de la ciutat de Mataró per 1-1.

El gol a la segona part de María Román empatava el gol en contra del Liverpool de la primera part. Malgrat que l’equip del Maresme anava al Nou Municipal sense jugadores de recanvi oferir molta resistència a les jugadores entrenades per Rubén Hernández quinienes van saber remuntar el partit i sumar un punt valuós que li dóna el tercer empat dels últims cinc partits.

Gran oportunitat per a les jugadores de la Fundació en la pròxima jornada, la 11, davant el Xaica, penúltima classificada i amb dos punts menys que les de Santa Coloma. Serà a l’IME Arístides Maillol el 22 de desembre des de les 14 hores.

Moment del partit del Femení de la Fundació enfront el Liverpool al Nou Municipal de Santa Coloma
Moment del partit del Femení de la Fundació enfront el Liverpool al Nou Municipal de Santa Coloma

-El equipo Femenino Sénior de la Fundació ha empatado ante el Liverpool de la ciudad de Mataró por 1-1.

El gol en la segunda parte de María Román empataba el gol en contra del Liverpool de la primera parte. A pesar que el equipo del Maresme acudía al Nou Municipal sin jugadoras de repuesto ofrecieron mucha resistencia a las jugadoras entrenadas por Rubén Hernández quinienes supieron remontar el partido y sumar un punto valioso que le da el tercer empate de los últimos cinco encuentros.

Gran oportunidad para las jugadoras de la Fundació en la próxima jornada, la 11, ante el Xaica, penúltima clasificada y con dos puntos menos que las de Santa Coloma. Será en el IME Arístides Maillol el 22 de diciembre desde las 14 horas.

 

Por admin