Barcino 2 – Juvenil “C” 2 

Els nois del Juvenil «C» van jugar fora de casa el seu partit setmanal. Aquesta vegada contra el Barcino. Van ser els contraris els qui es van anticipar amb tan sols deu minuts de joc, per la qual cosa va venir el primer gol. Gràcies a la serietat i treball dels nostres, es van aconseguir els gols de la Grama.

En la segona part van ser els nostres els qui van controlar sortint des de darrere i progressant per tots dos costats, fent canvis d’orientació i lluitant com només ells saben. Els de la Grama jugaven tranquils en el camp rival i recuperaven les pilotes de manera ràpida.

Encara que l’empat «sàpiga amarg» pel del domini de la Grama, toca seguir i amb aquesta reestructuració de Juvenil C i D  en el que s’han unit els dos grups, les sensacions són molt positives a pesar que han entrenat poc junts.


Barcino 2 – Juvenil “C” 2 

Los chicos del Juvenil “C” jugaron fuera de casa su partido semanal. Esta vez contra el Barcino. Fueron los contrarios quienes se anticiparon con tan solo diez minutos de juego, por lo que vino el primer gol. Gracias a la seriedad y trabajo de los nuestros, se consiguieron los goles de la Grama. 

En la segunda parte fueron los nuestros quienes controlaron saliendo desde atrás y progresando por ambos lados, haciendo cambios de orientación y luchando como solo ellos saben. Los de la Grama jugaban tranquilos en el campo rival y recuperaban los balones de manera rápida. 

Aunque “sepa amargo” el empate debido al dominio de la Grama, toca seguir y con esta reestructuración de Juvenil C y D que se han unido los dos grupos, las sensaciones son muy positivas a pesar de que han entrenado poco juntos.