CB Terlenka 1-1 FE Grama

Va ser el pitjor partit dels colomencs en el que va de pretemporada però la nota positiva és que el Juvenil A va demostrar que sap passar-ho malament en els moments que són superats en el joc. La Grama va tenir pocs moments de control del joc i van ser superats en tot moment en les jugades a pilota aturada. Primer va anotar Jonathan Linares en un centre que es va colar a la porteria. A falta de 5 minuts els locals van anotar a la sortida d’un córner.

Van jugar: Jan (P), Jonathan, Jose Luis, Moisés, Sergio Martínez, Ferran, Bruno, Sergio campos, Ángel, Javi López y Montalbán. I també: Víctor, Bruno Martínez, Javi González, Josep, Arnau, Unai, Cabrera, Chava y Pau.

CF Montañesa 0-4 FE Grama

Partit competit en què el resultat va ser massa voluminós per el que s’ha vist sobre la gespa. La Grama va estar molt seriosa, encara que van tenir problemes en algunes facetes del joc. Els colomencs segueixen acumulant minuts i agafant confiança. Montalbán amb un doblet, Chava i Unai van marcar els gols blaus.

Van jugar: Víctor (P), Lucas, Jonathan, Jose Luis, Alex Campos, Josep, Arnau, Pau, Cabrera, Unai y Chava. I també: Jan (P), Bruno, Javi López, Montalbán, Moisés, Sergio Martínez, Sergio Campos, Ángel y Ferran.

[divider]

CB Terlenka 1-1 FE Grama

Fue el peor partido de los colomenses en lo que va de pretemporada pero la nota positiva es que el Juvenil A demostró que sabe pasarlo mal en los momentos que son superados en el juego. La Grama tuvo pocos momentos de control del juego y fueron superados en todo momento en las jugadas a balón parado. Primero anotó Jonathan Linares en un centro que se coló en la portería. A falta de 5 minutos los locales anotaron a la salida de un córner.

Jugaron: Jan (P), Jonathan, Jose Luis, Moisés, Sergio Martínez, Ferran, Bruno, Sergio campos, Ángel, Javi López y Montalbán. Y también: Víctor (P), Bruno Martínez, Javi González, Josep, Arnau, Unai, Cabrera, Chava y Pau.

CF Montañesa 0-4 FE Grama

Partido competido en el que el resultado fue demasiado abultado para lo visto sobre el césped. La Grama estuvo muy seria, aunque tuvieron problemas en algunas facetas del juego. Los colomenses siguen acumulando minutos y cogiendo confianza. Montalbán con un doblete, Chava y Unai marcaron los goles azules.

Jugaron: Víctor (P), Lucas, Jonathan, Jose Luis, Alex Campos, Josep, Arnau, Pau, Cabrera, Unai y Chava. Y también: Jan (P), Bruno, Javi López, Montalbán, Moisés, Sergio Martínez, Sergio Campos, Ángel y Ferran.

Por admin