FE Grama 2-1 UE Sant Andreu B

Victòria del Cadet A en el seu primer partit de pretemporada. Partit disputat, amb una primera part on l’equip local, sense crear excessives ocasions clares de gol, va dominar el joc. Als 31 minuts David Cortés obria el marcador i dos minuts abans del descans els visitants empataven una jugada fortuïta després d’un rebuig. A la represa el partit es va igualar més, i quan semblava que més atacava l’equip visitant, Pol marcava el 2-1 que donava la victòria a l’equip colomenc. Bon partit i bon ritme perquè els jugadors vagin agafant el to físic.

FE Grama 1-0 FC Martinenc

Tot i el gran esforç físic del partit de dissabte la Grama va realitzar un partit seriós i intens. Primer quart d’hora on el Martinenc es va fer amb la pilota, tot i que les ocasions més clares les tenia l’equip de Santa Coloma a la contra. A partir del minut 15, la Fundació va ser assentant-se en el partit i fent-se amb el control, així va arribar l’1-0 a càrrec d’Oliver amb què es va arribar al descans. Segona part igualada, es va començar a notar el desgast dels jugadors i la Grama va merèixer augmentar el seu avantatge.

[divider]

FE Grama 2-1 UE Sant Andreu B

Victoria del Cadete A en su primer partido de pretemporada. Encuentro disputado, con una primera parte donde el equipo local, sin crear excesivas ocasiones claras de gol, dominó el juego. A los 31 minutos David Cortés abría el marcador y dos minutos antes del descanso los visitantes empataban una jugada fortuita tras un rechace. En la reanudación el partido se igualó más, y cuando parecía que más atacaba el equipo visitante, Pol marcaba el 2-1 que daba la victoria al equipo colomense. Buen partido y buen ritmo para que los jugadores vayan cogiendo el tono físico.

FE Grama 1-0 FC Martinenc

Pese al gran esfuerzo físico del partido del sábado la Grama realizó un partido serio e intenso. Primer cuarto de hora donde el Martinenc se hizo con el balón, aunque las ocasiones más claras las tenía el equipo de Santa Coloma a la contra. A partir del minuto 15, la Fundació fue asentándose en el partido y haciéndose con el control, así llegó el 1-0 a cargo de Oliver con el que se llegó al descanso. Segunda parte igualada, se empezó a notar el desgaste de los jugadores y la Grama mereció aumentar su ventaja.

Por admin