Empat de l’Aleví F i victòria de l’Aleví G per tancar la lliga

AE La Salut Pere Gol B 5-5 ALEVÍ F

Últim partit de lliga amb la Grama sortint al camp amb moltes ganes de guanyar a un equip de segon any. Els colomencs van estar molt ben posicionats movent la pilota i tenint mala sort de cara a porta. Els locals van fer un joc directe i van tenir més sort de cara a gol. Gran partit de la Grama qui a més va veure com l’àrbitre no va xiular dos penals a favor. Un bon partit per acabar la temporada.

Último partido de liga con la Grama saliendo al campo con muchas ganas de ganar a un equipo de segundo año. Los colomenses estuvieron muy bien posicionados moviendo el balón y teniendo mala suerte de cara a puerta. Los locales hicieron un juego directo y tuvieron más suerte de cara a gol. Gran partido de la Grama quien además vio como el árbitro no pitó dos penaltis a favor. Un buen partido para acabar la temporada.

ALEVÍ G 5-2 Tecnofutbol C

Primera meitat dominada per la Grama i aconseguint un resultat favorable de 3-1 amb dos gols de Kilian i un Kapcer. Tot això va arribar en el primer quart i ja fins a l’últim no van arribar més gols. Asier i Adri van ampliar l’avantatge local.

Primera mitad dominada por la Grama y consiguiendo un resultado favorable de 3-1 con dos goles de Kilian y uno de Kapcer. Todo ello llegó en el primer cuarto y ya hasta el último no llegaron más goles. Asier y Adri ampliaron la ventaja local.