Derrotes dels Prebenjamins A i D per tancar el curs

Vila Olímpica CE 9-2 PREBENJAMÍ A

La Grama es va enfrontar al campió de lliga, un rival molt complicat. Els colomencs van sortir amb bona intensitat i aconseguint avançar-se al marcador. La superioritat local es va anar imposant amb el pas del temps, arribant així l’empat i acabant golejant davant d’una Grama que es va enfonsar.

La Grama se enfrentó al campeón de liga, un rival muy complicado. Los colomenses salieron con buena intensidad y consiguiendo adelantarse en el marcador. La superioridad local se fue imponiendo con el paso del tiempo, llegando así el empate y acabando goleando ante una Grama que se vino abajo.

CD Sant Gabriel C 4-3 PREBENJAMÍ D

Partit difícil contra el segon classificat i la Grama va saltar a la gespa pressionant a dalt i controlant al joc a tal nivell que al final del primer quart el resultat era de 0-3. En el segon quart el Sangra va despertar marcant un gol però la Grama va aguantar el resultat. A la segona meitat als colomencs no els va voler entrar la pilota mentre els locals van empatar en estar molt forts a dalt. Últim quart d’infart amb els dos equips fent la resta, un gol en pròpia porta després d’un córner va donar la victòria als locals. Mal gust de boca pel resultat ja que la Grama va fer un gran partit.

Partido difícil contra el segundo clasificado y la Grama saltó al césped presionando arriba y controlando al juego a tal nivel que al final del primer cuarto el resultado era de 0-3. En el segundo cuarto el Sangra despertó marcando un gol pero la Grama aguantó el resultado. En la segunda mitad a los colomenses no les quiso entrar el balón mientras los locales empataron al estar muy fuertes arriba. Último cuarto de infarto con los dos equipos echando el resto, un gol en propia puerta tras un córner dio la victoria a los locales. Mal sabor de boca por el resultado ya que la Grama hizo un gran partido.