Els nostres Veterans guanyant per golejada.

Veterans 7 – Ca Vidalet 2

El diumenge a primera hora del matí jugaven els Veterans de la Grama, un gran partit on els nostres començaven a trobar el seu futbol.

Els jugadors de la Fundació van començar des de l’inici dominant el ritme del partit gràcies al fet que es van fer amos de la pilota, el partit semblava controlat però una contra rival va permetre al Can Vidalet posar-se per davant, de nou tocava remuntar.

La Fundació buscava la porteria contrària per a donar-li la volta al marcador i abans del descans gràcies al domini i al bon joc es marcava el gol que al descans deixava el marcador amb un empat que no feia justícia al vist en el terreny de joc.

La segona part va començar com va acabar la primera, els Veterans de la Fundació sent clars dominants del joc amb el Ca Vidalet cada vegada més tancat i gràcies a això va arribar el segon gol de la Grama. Es començava a reflectir el joc dels dos equips en el marcador, però… dos minuts més tard un rebuig es convertia en una passada que deixava només al seu millor jugador per a posar de nou l’empat en el marcador. El futbol tornava a ser injust amb el joc desplegat pels dos equips. Els jugadors de la Fundació «enrabiats» amb el marcador tancaven al rival en el seu camp i arribaven les ocasions, donant així el tercer gol de la Fundació i poc després la jugada que sentenciava el partit. Amb una bonica combinació a la vora de l’àrea superaven a la defensa rival i al porter i quan la pilota anava a entrar a gol un defensa el treia amb la mà el que es convertia en penal amb la consegüent expulsió, penal que posteriorment era transformat i posava el 4 a 2 per a la Grama i sentenciava el partit.

Amb 2 gols de desavantatge i un jugador menys, els del Ca Vidalet no podien fer una altra cosa que defensar-se, però el domini de la Grama i el cansament en els minuts finals va començar a passar factura. I amb això van arribar els gols de la Fundació per a deixar el marcador final amb el resultat de: F.E.Grama 7 – C.E.Ca Vidalet 2.