Bon joc sense recompensa

26/11/2019

Els Juvenil A va caure a Cerdanyola després de fer mèrits per aconseguir un bon resultat.

Es presentava Kiku Parcerisas amb el següent onze a les Fontetes: Espejo, Iker, Joan, Arnau, Cesc, Gerard, Moreno, Bauló, Uri, Aliou i Untoria. Respecte a la passada jornada comptàvem amb tres novetats en l’onze inicial però està demostrat que aquest equip funciona encara que les baixes siguin nombroses.

I així va ser, després dels minuts inicials de tanteig la Grama va fer-se amb el domini absolut del partit. Els nois de Kiku van sobreposar-se a la lesió de Gerard als 15 minuts amb l’entrada de Ballester i no només van aconseguir mantenir la possessió de la pilota sinó també van efectuar continues arribades amb perill a l’àrea rival. Tan és així  que als 23 minuts de joc, Untoria aconseguia allotjar la pilota a la xarxa d’Iker Camacho però el col·legiat va anular el gol per un fora de joc inexistent.

I a aquestes alçades de competició ja sabem que el futbol és injust. De vegades no cal amb controlar el partit i tenir les millors ocasions, de vegades cal amb arribar una i ficar-la dins. I això és el que va fer el Cerdanyola, defensar-se ben tancats a la seva àrea i aprofitar una contra a la mitja hora de joc. Manel Molina feia l’1-0 en la primera arribada de l’equip vallesà a la porteria colomenca.  Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, els nostres van intentar donar un pas més endavant. Amb una tònica similar a la de la primera meitat, la Grama controlava l’esfèric i trepitjava àrea rival però sense encert en la última passada.

Encara així, vam tenir l’empat molt a prop. Als 73 minuts de joc, en una internada amb potència d’Aliou Balde, el col·legiat va assenyalar penal i el propi davanter colomenc va assumir la responsabilitat. Malauradament no va aconseguir transformar-ho i el marcador continuava amb victòria local per 1-0.

D’aquí al final el domini del Juvenil A de la Grama continuava sent aclaparador i amb una aposta valenta en busca de l’empat. Molta gent a l’atac i molt de risc en defensa per tal de buscar la igualada al marcador. Els blaus ho van donar tot per buscar l’empat però una contra als 76 minuts servia als nois del Cerdanyola per anotar el 2-0, obra de Xavier Mallol.

Va tenir la Grama una última oportunitat per anotar el 2-1 al minut 90 però el marcador no es va moure i els colomencs van caure a les Fontetes per 2-0.

La bona feina del Juvenil A no fa justícia al marcador però estem segurs que els nostres continuaran treballant durant la setmana per fer front al rival de la propera jornada. Serà el diumenge a les 11:45h al Municipal de la Grama, ens visita el F.C. Barcelona.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

El Juvenil A cayó en Cerdanyola después de hacer méritos para conseguir un buen resultado.

Se presentaba Kiku Parcerisas con el siguiente once a las Fontetes: Espejo, Iker, Joan, Arnau, Cesc, Gerard, Moreno, Bauló, Uri, Aliou y Untoria. Respecto a la pasada jornada contábamos con tres novedades en el once inicial pero está demostrado que este equipo funciona aunque las bajas sean numerosas.

Y así fue, después de los minutos iniciales de tanteo la Grama se hizo con el dominio absoluto del partido. Los chicos de Kiku se sobrepusieron a la lesión de Gerard, a los 15 minutos, con la entrada de Ballester y no sólo lograron mantener la posesión del balón sino también efectuaron continuas llegadas con peligro al área rival. De este modo, a los 23 minutos de juego, Untoria conseguía alojar el balón en la red de Iker Camacho pero el colegiado anuló el gol por un fuera de juego inexistente.

Y a estas alturas de competición ya sabemos que el fútbol es injusto. A veces no es necesario con controlar el partido y tener las mejores ocasiones, a veces basta con llegar una y meterla dentro. Y eso es lo que hizo el Cerdanyola, defenderse bien, cerrados en su área, y aprovechar una contra a la media hora de juego. Manel Molina hacía el 1-0 en la primera llegada del equipo vallesano a la portería colomense. Con este resultado se llegó al descanso.

En la reanudación, los nuestros intentaron dar un paso más adelante. Con una tónica similar a la de la primera mitad, la Grama controlaba el esférico y pisaba área rival pero sin acierto en el último pase.
Aún así, tuvimos el empate muy cerca. A los 73 minutos de juego, en una internada con potencia de Aliou Balde, el colegiado señaló penalti y el propio delantero colomense asumió la responsabilidad. Desafortunadamente no logró transformarlo y el marcador continuaba con victoria local por 1-0.

De ahí al final el dominio del Juvenil A de la Grama seguía siendo abrumador y con una apuesta valiente en busca del empate. Mucha gente en taque y mucho riesgo en defensa para buscar la igualada en el marcador. Los azules lo dieron todo para conseguir empatar pero una contra a los 76 minutos servía a los chicos del Cerdanyola para anotar el 2-0, obra de Xavier Mallol.
Tuvo la Grama una última oportunidad para anotar el 2-1 en el minuto 90 pero el marcador no se movió y los colomenses cayeron en las Fontetes por 2-0.

El buen trabajo del Juvenil A no hace justicia al marcador pero estamos seguros de que,os nuestros continuarán trabajando durante la semana para hacer frente al rival de la próxima jornada. Será el domingo a las 11: 45h en el Municipal de la Grama, nos visita el F.C. Barcelona.