Juvenil B:

Últim partit a casa, amb un rival que es jugava el descens, una primera part que vam dominar i que podem fer tres gols amb un bon joc associatiu, però només vam finalitzar un, un resultat curt ja que en una contra en una pilota dividida, un mal refús ocasiona l’empat, en la segona part amb una mateixa dinàmica i amb el rival bolcat a dalt es col·loquen per davant a mitjans de la segona part, però el debut de Raúl, cadet B d’Anguita, amb cop de cap d’un centre lateral que va al travesser, en la segona jugada està ràpid per agafar el rebuig i finalitzar en gol.
Bones sensacions de jugadors nous de cara a l’any que ve i finalitzant una gran temporada d’un gran equip.

Último partido en casa, con un rival que se jugaba el descenso, una primera parte que dominamos y que podemos meter tres goles con un buen juego asociativo, pero solo finalizamos uno, un resultado corto ya que en una contra en un balón dividido, un mal despeje ocasiona el empate, en la segunda parte con una misma dinámica y con el rival volcado arriba se colocan por delante a mediados de la segunda parte, pero el debut de Raúl, cadete B de Anguita, con cabezazo de un centro lateral que va al larguero, en la segunda jugada está rápido para coger el rechace y finalizar en gol.
Buenas sensaciones de jugadores nuevos de cara al año que viene y finalizando una gran temporada de un gran equipo.

Juvenil C:

Turó de la Peira 1-6 Juvenil C
Partit dominat per la Fundació que aconseguia acabar la primera meitat 0-5. A la segona part també dominava el partit però el Turó estrenyia més i aconseguia marcar el gol de l’honor, la Fundació seguia dominant i creant ocasions però no marcava, fins que al minut 80 marcava el que seria l’últim gol del partit que acabaria amb el resultat final de 1-6.

Turó de la Peira 1-6 Juvenil C
Partido dominado por la Fundación que lograba acabar la primera mitad 0-5. En la segunda parte también dominaba el partido pero el Turó apretaba mas y conseguía marcar el gol del honor, la Fundación seguía dominando y creando ocasiones pero no marcaba, hasta que en el minuto 80 marcaba el que sería el último gol del partido que acabaría con el resultado final de 1-6.

Por admin