Cadet A:

Cadet 1-3 Mollet

Cadet B:

Singuerlín 2-3 Cadet B

Cinquena victòria consecutiva d’un Cadet B que va patir per treure els tres punts al camp del cuer.

Mal començament del partit, amb gol encaixat en el minut cinc després d’un potent servei de banda, que permetia a l’equip local alentir el ritme del joc i portar el partit a una molt baixa intensitat.

Després del descans, els nois van mostrar una millor versió i amb els gols de Raul Lopez (47 ‘), Guillem Aguilar (52’) i Damián Álvarez (56 ‘), aquest últim de penal, van aconseguir remuntar un partit que es va controlar fins al últim minut, que un gol local en una acció aïllada, posava a l’equip visitant en dificultats fins al xiulet final.

 

Singuerlín 2 – 3 Cadete B

Quinta victoria consecutiva de un Cadete B que sufrió para sacar los tres puntos en el campo del colista.

Mal comienzo del partido, con gol encajado en el minuto cinco tras un potente saque de banda, que permitía al equipo local ralentizar el ritmo del juego y llevar el partido a una muy baja intensidad.

Tras el descanso, los chicos mostraron una mejor versión y con los goles de Raul Lopez (47’), Guillem Aguilar (52’) y Damian Alvarez (56’), este último de penalty, lograron remontar un partido que se controló hasta el último minuto, que un gol local en una acción aislada, ponía al equipo visitante en apuros hasta el pitido final.

Cadet C:

Sense dades

Cadet D:

Cadet D o-6 Pubillas Cases

Cadet E:

Pubillas Cases 5-1 Cadet E

Cadet F:

Trajana 4-0 Cadet F

Por admin