Els inicis d’any del Juvenil A

Cinquè inici d’any per al Juvenil A de la nostra entitat. Després de quatre inicis consecutius jugant com a locals en aquest 2018 va arribar el primer com a visitant. Tots els partits jugats al Grup 4 de Preferent.

11/01/2014 –> FE Grama 2-1 Josep Maria Gené Ass. Esp.

Dos equips instal·lats a la meitat de la classificació s’enfrontaven al Municipal. L’equip de Toni Rovira va haver de remuntar el gol visitant amb dos gols en els últims minuts de partit. Raúl Romero i Asier Ortolà van donar els tres punts al nostre Juvenil A.

10/01/2015 –> FE Grama 2-1 FP Hermes

Els nois de Toni Rovira començaven l’any sisens i volien sumar tres punts per aguaitar els llocs més alts, per això havia de guanyar a un equip en mitja taula. Oriol Boix, jugador que més tard pujaria al primer equip, va avançar a la Grama i Marc Fernández van anotar els gols de la victòria.

10/01/2016 –> FE Grama 2-0 CF Damm C

Novament amb Toni Rovira com a entrenador van començar l’any a casa i amb victòria. Alex Aguado, en el seu primer any de juvenil, i Borja Polo van marcar els gols blaus.

08/01/2017 –> FE Grama 1-3 CE APA Poble Sec

La Grama va realitzar una primera volta per oblidar, arribava al primer partit de l’any en descens i cauria davant un rival directe per la permanència. Aviat es van avançar els visitants, Kevin Marek va empatar en la segona meitat però l’equip dirigit per Christian Algar encaixaria dos gols en els últims minuts.

07/01/2018 –> CE APA Poble Sec 2-2 FE Grama

Mateix rival que el de l’inici de l’any anterior però diferent situació, la Grama arribava tercera i el seu rival a la meitat de taula. Els de Christian Algar van tenir un partit molt complicat, es van veure dues vegades per darrere en el marcador però els gols d’Aguado i Kevin els va valer un empat.

Quinto inicio de año para el Juvenil A de nuestra entidad. Tras cuatro inicios consecutivos jugando como locales en este 2018 llegó el primero como visitante. Todos los partidos jugados en el Grupo 4 de Preferente.

11/01/2014 –> FE Grama 2-1 Josep Maria Gené Ass. Esp.

Dos equipos instalados en la mitad de la clasificación se enfrentaban en el Municipal. El equipo de Toni Rovira tuvo que remontar el gol visitante con dos goles en los últimos minutos de partido. Raúl Romero y Asier Ortolà dieron los tres puntos a nuestro Juvenil A.

10/01/2015 –> FE Grama 2-1 FP Hermes

Los chicos de Toni Rovira empezaban el año sextos y querían sumar tres puntos para acechar los puestos más altos, para ello debía ganar a un equipo en media tabla. Oriol Boix, jugador que más tarde subiría al primer equipo, adelantó a la Grama y Marc Fernández anotaron los goles de la victoria.

10/01/2016 –> FE Grama 2-0 CF Damm C

Nuevamente con Toni Rovira como entrenador empezaron el año en casa y con victoria. Alex Aguado, en su primer año de juvenil, y Borja Polo marcaron los goles azules.

08/01/2017 –> FE Grama 1-3 CE APA Poble Sec

La Grama realizó una primera vuelta para olvidar, llegaba al primer partido del año en descenso y caería ante un rival directo por la permanencia. Pronto se adelantaron los visitantes, Kevin Marek empató en la segunda mitad pero el equipo dirigido por Christian Algar encajaría dos goles en los últimos minutos.

07/01/2018 –> CE APA Poble Sec 2-2 FE Grama

Mismo rival que el del inicio del año anterior pero distinta situación, la Grama llegaba tercera y su rival en mitad de tabla. Los de Christian Algar tuvieron un partido muy complicado, se vieron dos veces por detrás en el marcador pero los goles de Aguado y Kevin les valió un empate.