El rival de la jornada: CF Montañesa

CF Montañesa va ser fundat l’any 1927.

Un històric del futbol català que la temporada passada jugava a Tercera Divisió però va acabar descendint a Primera Catalana per arrossegament (descensos compensats). Des del principi són un dels candidats a l’ascens de categoria i així ho han confirmat jornada a jornada. En la seva plantilla compten amb diversos coneguts de la Grama: José María Santos, Alberto Cazorla, Pedrito García i els seus dos entrenadors.

Actualitat: Tercers a la lliga a 8 punts de la Grama. El tercer equip que millor defensa té (15 gols encaixats), en atac els seus 25 gols se’ls reparteixen entre molts jugadors. Irregulars a Nou Barris però com a visitants letals, han sumat 6 victòries i 2 derrotes.

Entrenadors: Toni Pérez i Tato Burgada.

CF Montañesa fue fundado en el año 1927.

Un histórico del fútbol catalán que la temporada pasada jugaba en Tercera División pero acabó descendiendo a Primera Catalana por arrastre (descensos compensados). Desde el principio son uno de los candidatos al ascenso de categoría y así lo han confirmado jornada a jornada. En su plantilla cuentan con varios conocidos de la Grama: José María Santos, Alberto Cazorla, Pedrito García y sus dos entrenadores.

Actualidad: Terceros en la liga a 8 puntos de la Grama. El tercer equipo que mejor defensa tiene (15 goles encajados), en ataque sus 25 goles se los reparten entre muchos jugadores. Irregulares en Nou Barris pero como visitantes letales, han sumado 6 victorias y 2 derrotas.

Entrenadores: Toni Pérez y Tato Burgada.