Davant del millor partit de la temporada

L’equip de José Antonio García Escribano comença la segona volta del campionat davant un rival directe en el que serà sens dubte el partidàs de la jornada i possiblement el millor partit de la temporada. La Grama vol mostrar el seu poder golejador i defensiu per augmentar el seu avantatge en el liderat i augmentar a 10 els partits consecutius sense perdre.

Diumenge a les 11:45 hores al Municipal de la Grama. Va ser vibrant la primera jornada de lliga davant la ‘Monta’ però a hores d’ara de lliga serà encara més espectacular. En directe per www.gramaradio.cat

El seu rival serà el CF Montañesa, tercer classificat amb 8 punts menys que la Fundació però amb tota una volta per davant per remuntar i sent un dels favorits a l’ascens.

El equipo de José Antonio García Escribano comienza la segunda vuelta del campeonato ante un rival directo en el que será sin duda el partidazo de la jornada y posiblemente el mejor partido de la temporada. La Grama quiere mostrar su poderío goleador y defensivo para aumentar su ventaja en el liderato y aumentar a 10 los partidos consecutivos sin perder.

El domingo a las 11:45 horas en el Municipal de la Grama. Fue vibrante la primera jornada de liga ante la ‘Monta’ pero a estas alturas de liga será todavía más espectacular. En directo por www.gramaradio.cat

Su rival será el CF Montañesa, tercer clasificado con 8 puntos menos que la Fundació pero con toda una vuelta por delante para remontar y siendo uno de los favoritos al ascenso.