El Primer equip de la F.E.G. cau davant el líder, l’UDAF Inter SM

17/02/2014

Derrota davant del líder del nostre Primer equip de la Fundació Grama per 1-4 a aquesta jornada 19 contra l’UDAF Inter SM, diumenge 16 de febrer al Nou Municipal de Santa Coloma.

Els jugadors dirigits per Carlos Martínez i José Manuel «Pecas» van sortir des d’un principi amb molta pressió al Nou Municipal de Santa Coloma per dominar el joc però un gol al minut 5 del Inter SM va posar les coses molt complicades.

Però el replantejament dels tècnics i jugadors de la Fundació Grama van reaccionar i van ser capaços d’arribar amb perill diversos cops fins que Sergio Pérez, en el seu primer gol a aquesta lliga, va empatar al minut 25.

Amb aquestes taules l’equip de Santa Coloma donava la cara davant l’equip més golejador i menys golejat i semblava que el conjunt de la Fundació Grama estava molt a prop de aconseguir la tercera victòria consecutiva i tercera en els últims cinc partits.

Però la sort li venia de cara al líder i nomès tres minuts abans del descans es tornava a adelantar al lluminós de Santa Coloma.

A la reanudació a la segona meitat, els homes del Primer Equip de la FEG van sortir a pel partit i amb l’equip avançat en un tot o res finalment es van veure sobrepassats nomès a l’últim quart d’hora amb dos gols en contra deixant el resultat definitiu de 1-4.

Encara que amb aquesta derrota que entrava dintre dels pronòstics, l’equip estendard de la Fundació Grama certifica una bona direcció en joc que segur anirà pujant d’aquesta octava posició.

Ara toca pensar als jugadors de la Fundació Grama en el pròxim partit del dissabte 22 de febrer al camp de l’Escola Industrial contra L’Esquerre de l’Eixample, quart classificat amb 33 punts, des de les 18 hores.

Alé Grama!!!

Derrota ante el líder de nuestro primer equipo de la Fundación Grama por 1-4 esta jornada 19 contra el UDAF Inter SM , domingo 16 de febrero en el Nou Municipal de Santa Coloma .

Los jugadores dirigidos por Carlos Martínez y José Manuel » Pecas » salieron desde un principio con mucha presión en el Nou Municipal de Santa Coloma para dominar el juego pero un gol en el minuto 5 del Inter SM puso las cosas muy complicadas .

Pero el replanteamiento de los técnicos y jugadores de la Fundación Grama reaccionaron y fueron capaces de llegar con peligro varias veces hasta que Sergio Pérez , en su primer gol en esta liga , empató en el minuto 25 .

Con estas tablas el equipo de Santa Coloma daba la cara ante el equipo más goleador y menos goleado y parecía que el conjunto de la Fundación Grama estaba muy cerca de conseguir la tercera victoria consecutiva y tercera en los últimos cinco partidos .

Pero la suerte le venía de cara al líder y sólo tres minutos antes del descanso se volvía a adelantar al luminoso de Santa Coloma .

En la reanudación en la segunda mitad , los hombres del Primer Equipo de la FEG salieron a por el partido y con el equipo avanzado en un todo o nada finalmente se vieron sobrepasados ​​sólo en el último cuarto de hora con dos goles en contra dejando el resultado definitivo de 1-4.

Aunque con esta derrota que entraba dentro de los pronósticos, el equipo estandarte de la Fundación Grama certifica una buena dirección en juego que seguro irá subiendo de esta octava posición.

Ahora toca pensar en los jugadores de la Fundación Grama en el próximo partido del sábado 22 de febrero en el campo de la Escuela Industrial contra La Izquierda del Eixample , cuarto clasificado con 33 puntos , desde las 18 horas .