El Prebenjamí A de la Fundació Esportiva Grama es va desplaçar aquesta setmana al Complex Esportiu de Can Dragó per enfrontar-se a l’Alzamora. Els petits jugadors de Tomás González van trencar la mala ratxa de sis jornades sense guanyar.

Partit controlat arribant a posar-se l’equip amb un 4 a 0; en l’últim quart els locals van fer els dos gols del definitiu 2-4. Una victòria que pot servir per agafar confiança i tornar a la dinàmica de bons resultats. Els gols del partit van ser d’Oscar, Vicenzo Giovanni i doblet de Yoel.

El proper partit tindrà lloc el dissabte 7 de febrer a les 12h. en el camp del Unificació Llefià CF.

PREBENJAMÍ AFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Prebenjamín A de la Fundació Esportiva Grama se desplazó esta semana al Complex Esportiu de Can Dragó para enfrentarse al Alzamora. Los pequeños jugadores de Tomás González rompieron la mala racha de seis jornadas sin ganar.

Partido controlado llegando a ponerse el equipo con un 4 a 0; en el último cuarto les locales hicieron los dos goles del definitivo 2-4. Una victoria que puede servir para coger confianza y volver a la dinámica de buenos resultados. Los goles del partido fueron de Oscar, Vicenzo Giovanni y doblete de Yoel.

El próximo partido tendrá lugar el sábado 7 de febrero a las 12h. en el campo del Unificación Llefià CF.

Por admin